Mărturii şocante ale Gwyneth Paltrow: „Sunt chinuită de moartea copilului meu şi că am fost aproape de moarte”

Distribuie

Celebra Gwyneth Paltrow a fost aproape de moarte, din cauza unei sarcini pe care a pierdut-o. Actriţa a vorbit pentru prima oară despre sarcina pe care a pierdut-o, când era gravidă cu cel de-al treilea copil, dar şi despre faptul că aceasta era s-o omoare.

Gwyneth în vârstă de 40 de ani şi soţul ei, Chris Martin (36 de ani) au în prezent doi copii în  vârstă de 8 şi 6 ani..  Cei doi asteptau înca un copil, însa  nu a fost să fie aşa,  actriţa a suferit un avort spontan. Ea nu a dezvaluit când s-a întamplat acest lucru şi nu a dat alte detalii despre starea  în  care se afla atunci când a avut problema respectivă, precizând doar că era să-şi piardă viaţa.

„Copiii mei mă roagă tot timpul să mai fac un copil, dar nu se ştie niciodată. Îmi lipseşte al treilea şi mă gândesc mereu la asta. Dar am avut o experienţă total neplăcută atunci când eram însărcinată cu cel de-al treilea copil” a marturisit ea într-un interviu.
Vedeta a suferit nişte complicaţii şi a pierdut sarcina: “A fost o experienţă dureroasă. Nu a mai evoluat, iar eu am fost pe moarte. Acum stau să mă gândesc dacă să mai încerc sau să mă mulţumesc cu cei doi copii pe care îi avem”, a spus ea.

Gwyneth Paltrow a suferit o depresie în anul 2006, după naşterea celui de-al doilea copil, Moses, în 2006. „Nu puteam să stabilesc o legatură cu nimeni. Mă simţeam ca un zombi. Mă simţeam foarte detaşată”, a mărturisit actriţa.

 


Distribuie