Managerii lui Johnny Depp ştiau că îşi bătea soţia şi chiar au asistat la o scenă violentă

Distribuie

Managerii actorului american Johnny Depp ştiau că acesta îşi abuza fizic şi verbal fosta soţie, actriţa şi modelul Amber Heard, potrivit unor noi documente. De asemenea, starul ar fi fost conştient de cheltuielile excesive, dar ar fi refuzat să renunţe la avionul privat, precizând că un zbor cu o linie comercială ar fi un adevărat coşmar pentru el.  Prietenă apropiată a cuplului Johnny Depp-Amber Heard, dezvăluiri desp…

Noi documente dezvăluie că membrii din echipa starului hollywoodian, inclusiv bodyguarzii, ştiau că Depp era „extrem de volatil“ şi uneori o lovea pe Amber Heard.

De asemenea, în 2014, aceştia chiar au fost martorii unei scene în care actorul a agresat-o violent pe actriţă. Informaţiile sunt incluse în documentele depuse în instanţă de Joel Mandel şi The Management Group (TMG), cei care i-au administrat averea actorului american, care acum i-a dat în judecată pentru proasta gestionare a banilor şi fraudă, potrivit Daily Mail.

Primele detalii despre violenţa domestică la care a fost supusă Amber Heard au apărut anul trecut când cei doi şi-au anunţat divorţul după doar un an şi câteva luni.

Ulterior, actriţa a dat publicităţii mai multe dovezi ale abuzurilor, inclusiv un schimb de mesaje între ea şi asistenta lui Depp în care se făcea referire la bătăile încasate.  La momentul respectiv, atât Depp, cât şi asistenta sa au negat în mod public autenticitatea acelor texte, însă foştii săi angajaţi susţin acum că mesajele erau reale: „Depp şi asistenta lui au negat public veridicitatea acelor mesaje şi în mod grosolan au acuzat-o pe Amber Heard că le-a fabricat.

TMG are în posesie informaţii potrivit cărora Depp era pe deplin conştient de autenticitatea mesajelor, însă şi-a forţat asistenta să le conteste în mod public.“

Noile dezvăluiri vin la scurt timp după ce în presă a ajuns şi un schimb de e-mailuri dintre Depp şi TMG, datând din 2009, în care se discuta despre problemele financiare ale starului. Foştii administratori ai averii actorului au depus în instanţă peste o sută de pagini prin care încearcă să dovedească faptul că starul este singurul vinovat pentru modul nechibzuit în care şi-a cheltuit banii.

Într-unul dintre mesaje, Joel Mandel îl îndeamnă pe Depp să diminueze cheltuielile din vacanţă şi îi cere o întâlnire în care să discute despre câştiguri şi cheltuieli şi să găsească împreună o soluţie pentru a echilibra balanţa. În replică, Depp promite că va face tot ceea ce poate pentru a reduce cheltuielile, însă refuză să renunţe la avionul privat, precizând că un zbor comercial ar fi pentru el „un coşmar de proporţii monumentale.“

De asemenea, în acel schimb de e-mailuri, Depp dezvăluie câteva dintre onorariile primite pentru unele dintre cele mai cunoscute filme ale sale. „Voi începe filmările pentru «The Tourist», ceea ce înseamnă 20 de milioane de dolari, apoi vine direct «Piraţii din Caraibe 4», pentru 35 de milioane de dolari, şi apoi «Dark Shadows», ceea ce înseamnă alte 20 de milioane de dolari.

Sper că sumele astea vor echilibra situaţia. Ce altceva aş putea face? Am motociclete, maşini, proprietăţi, cărţi, picturi şi un simulacru de suflet rămas. De unde ai vrea să încep? (să vândă – n.red.). Nu-mi place să fiu în această situaţie, dar nu am avut prea multe alegeri, ştiam că «The Rum Diary» (pe platourile de filmare unde a cunoscut-o pe Amber Heard – n.red.) va fi un sacrificiu şi ultimul salariu onorabil a fost pentru «Public Enemies».

O să fac tot ce pot pentru a remedia situaţia“, a scris Depp într-un răspuns.  Pe de altă parte, Michael J Kump, unul dintre avocaţii companiei TMG, a spus despre procesul intentat de Johnny Depp că este o „fabricaţie“ şi că firma a făcut tot posibilul pentru a îl proteja pe Johnny Depp de „cheltuielile sale iresponsabile şi de comportamentul său risipitor“.

În anul 2016, Johnny Depp a fost numit al cincilea cel mai bine vândut actor, cu venituri de 48 de milioane de dolari, potrivit Forbes, datorită unor proiecte între care se numără şi cel mai recent film din franciza „Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean“.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor ’80 graţie serialului de televiziune „21 Jump Street“. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.


adev.ro


Distribuie
..