Madonna șochează din nou! A băut tequilla pe scenă și a cerut ajutor fanilor să-și recupereze fiul

Distribuie

Madonna și-a șocat fanii din Australia. Acșetia au fost martorii unui moment de-a dreptul stânjenitor, în timpul concertului susținut de aceasta la Melbourne.

Regina muzicii pop încearcă cu disperare să recâștige custodia fiului ei, Rocco, care din luna decembrie s-a mutat la tatăl lui, regizorul Guy Ritchie, în Londra. Se pare că pe divă o afectează atât de tare această luptă pentru recâștigarea băiatului, încât e deja a doua oară când clachează pe scenă. Așadar, în timpul concertuluii, aceasta a început să bea dintr-o sticlă de tequila, în timp ce îşi înjura fostul soţ, pe care îl consideră responsabil de plecarea lui Rocco. De parcă nu era de ajuns, artista a lansat şi un apel disperat către mulţime.

„Cineva să mă ajute. Cine o să mai aibă grijă de mine?”, a spus aceasta aproape plângând. Ulterior, Madonna şi-a cerut scuze în faţa fanilor pentru prestația ei. În timpul concertului, ea i-a dedicat fiului său Rocco, acum în vârstă de 15 ani, o melodie, în timp ce pe ecranul uriaş de pe scenă era afişată o fotografie a băiatului.

libertatea.ro


Distribuie