Madonna, discurs EMOȚIONANT: „Michael s-a dus, Tupac, Whitney Huston, s-au dus. Dar eu încă trăiesc. Sunt un om foarte norocos” (VIDEO)

Distribuie

Vineri seara, Madonna a fost onorată cu pemiul „Woman of the Year” la un eveniment Billboard pentru femei din industria muzicii 2016. Premiul nu a fost o surpriză, fiindcă este una dintre cele mai de top artiste din toate timpurile. De asemenea, discursul acesteia nu a fost nici el o surpriză, fiind în stilul său, spus cu o onestitate brutală.

Artista și-a început discursul cu niște mărturisiri șocante: „New York-ul este un loc înspăimântător. În primul an în care am venit aici am fost amenințată cu arma, am fost violată având un cuțit la gât, iar apartamentul mi-a fost spart de atât de multe ori încât am încetat să mai încui ușa. Mi-am pierdut toți prietenii din cauza SIDA și a drogurilor. Toate aceste lucruri m-au transformat în femeia puternică ce se află astăzi în fața voastră”.

În discursul său, Madonna a abordat teme precum sexism, misoginism și vârsta din industria muzicală:  „Veți fi criticați, discreditați și cu siguranță nu veți ajunge la radio”, a spus artista de 58 de ani către femeile mai tinere din public, privind carierele lor, informează Elle.

Madonna, discurs impresionant la un eveniment muzical: „Michael s-a dus, Tupac s-a dus, Prince, Whitney, David Bowie s-au dus. Dar eu încă trăiesc. Sunt un om foarte norocos” (VIDEO)

„Se spune despre mine că sunt controversată”, a spus ea. „Dar cred că cel mai controversat lucru pe care l-am făcut a fost să rămân în continuare în industrie.”

„Michael s-a dus, Tupac  s-a dus, Prince s-a dus, Whitney, Amy Winehouse și David Bowie s-au dus. Dar eu încă trăiesc. Sun un om foarte norocos”, a spus cântăreața în finalul discursului, atrăgând aplauze furtunoase.

http://www.b1.ro/


Distribuie
..