Madonna a fost INTERZISĂ pe radio, după discursul anti Trump

Distribuie

Madonna și-a atras multe critici după discursul împotriva lui Trump de la Marșul Femeilor, dar unii au trecut și la fapte. În timp ce Serviciile Secrete au început o anchetă, un post de radio din S.U.A. a anunțat că nu va mai difuza piesele Madonnei.

 Cum era cu libertatea de exprimare? Complicat, mai ales zilele acestea în S.U.A. Madonna a avut un discurs care a incomodat multă lume weekendul trecut, în Washington. Postul de radio HITS 105fm din Texas a decis să nu mai difuzeze muzica Madonnei, ca urmare a declarațiilor ei.

Directorul postului a explicat pe Facebook că ”interzicerea melodiilor Madonnei pe HITS 105 nu e o chestiune de politică, ci una de patriotism. Ni se pare greșit să difuzăm muzica ei, după ce a demonstrat că are sentimente anti-americane”.

Ce a supărat atât de tare? ”Da, sunt furioasă. Da, sunt contrariată. Da, m-am gândit mult să arunc în aer Casa Albă. Dar știu că asta nu ar schimba nimic”, au fost câteva dintre cuvintele ei. Madonna a revenit ulterior și a explicat pe Twitter că a fost o metaforă, în niciun caz instigare la terorism.

În caz că ai ratat discursul ei:

http://zutv.ro


Distribuie
..