Machiaj pentru roşcate

Distribuie

Femeile roşcate sunt misterioase şi feminine, dar a fi roscată nu era tocmai un lucru uşor in trecut. În zilele noastre este precum un cadou. Iată câteva idei care să vă pună în evidenţă culoarea ochilor şi a părului.

Faţa. Când aplicaţi fondul de ten este de preferat să folosiţi o culoare la fel ca tenul dumneavoastră sau apropiată. Încercaţi să evitaţi fondurile de ten care au o nuanţă portocalie optând în schimb pentru nuanţe de bej. Nu încercaţi să vă ascundeţi pistruii sub straturi de fond de ten deoarece aceştia sunt semnul feminităţii. Folosiţi un corector dacă este necesar pentru ascunderea petelor sau a acneei, apoi pudraţi, după care puteţi începe procesul de machiere.

 

Ochii. Când alegeţi culoarea machiajului optaţi mai mult pentru culori precum albastru, roz, gri, violet, auriu. Rimelul şi tusurile negre sunt prea agresive pentru nuanţa dumneavoastră, încercaţi să le evitaţi folosind nuanţe de maro.

 

Buzele. Coral, piersică sau tonurile de roz vor arăta superb pe buzele dumnevoastră, contrastul cu părul roşcat fiind foarte expresiv. Puteţi încerca deasemenea şi rosu, culoarea părului dumneavoastră radiază căldură aşa că încercaţi să păstraţi acest efect cu buzele dumneavoastră.

 

Sursa: lyla.ro


Distribuie
..