Luna Nouă din 17 martie schimbă viața zodiilor

Distribuie

Încă de miercuri, ne simțim deja „cu un picior” în vacanță și sentimentul de relaxare începe să ne cuprindă. Cu toate acestea, schimbările astrale nu țin cont dacă este luni, miercuri sau sâmbătă.

Așadar, în 17 martie va fi Lună Nouă, iar destinul a pregătit schimbări majore pentru fiecare zodie. Atenție, trei zodii își vindecă inima rănită, iar alte trei sunt părăsite.

Descoperă mai jos cum se va schimba viața zodiilor de Luna Nouă!

Berbec

Taur

Acum este momentul să îți vindeci inima. În fosta relație nu ai fost apreciată, respectată și nu te-ai simțit deloc ca o femeie prețuită. Acum ai ocazia să întâlnești pe cineva care îți va fi alături și te va trata ca pe o regină.

Gemeni

Din păcate, veștile nu sunt atât de bune pentru tine. Luna Nouă prevestește o despărțire și nu tu vei fi cea care pune punct. Nu te mințim să îți spunem că totul va fi bine, pentru că nu va fi așa. L-ai iubit enorm și acum te vei simți a nimănui.

Rac

Toate îți merg ca pe roate. Până și tu te miri cum de toate planurile îți reușesc și depășești orice obstacol în timp scurt. Ai toate șansele să fii promovată la locul de muncă sau să primești o ofertă de nerefuzat!

Leu

O prietenă din copilărie decide să îți scrie, deși nu v-ați mai văzut de mulți ani. Chiar dacă la început ești reticentă și tinzi să crezi că ea a rămas la fel de copilăroasă, o să ai o surpriză când vă întâlniți. Ești o norocoasă, pentru că vei recâștiga un prietem drag!

Fecioară

Weekendul acesta aveai plănuită o escapadă, dar planurile îți vor fi date peste cap și vei avea mult de suferit. Chiar dacă relația scârțâia de ceva timp, ultima discuție în contradictoriu a fost picătura care a umplut paharul.

Balanță

O simplă ieșire cu fetele în oraș ar putea să se transforme în cea mai fericită zi din viața ta. Astrele sunt de partea ta și o să cunoști acel bărbat tandru, sensibil și protectiv pe care îl aștepți și îl meriți.

Scorpion

Decât să stați ca doi străini în casă, mai bine puneți punct relației și fiecare este liber să fie fericit în brațele altcuiva. Chiar dacă el este cel care te părăsește, nu trebuie să te simți rănită. Alege să mergi înainte spre ceva mai bun!

Săgetător

Banii pe care i-ai pus la saltea s-ar putea să îți fie de un real folos în această perioadă. Un amic îți propune să porniți o afacere care te încântă și pare că o să aibă succes.

Capricorn

Starea precară de sănătate a unui membru apropiat din familia ta te îngrijorează din ce în ce mai mult, dar vei primi o veste bună și te vei liniști.

Vărsător

Chiar dacă nu ai ieșit de mult timp dintr-o relație, astrele îți scot în cale un bărbat chipeș, bogat și foarte iubăreț. Ești cea mai norocoasă zodie care o să se bucure de o relație lungă și pasională.

Pești

La puțin timp după moartea unui membru îndepărtat al familiei, cu care nu ai vorbit de mult timp, primești un testament valoros care îți va asigura un trai mai bun pentru toată viața. Cuvântul care te descrie cel mai bine este: NOROCOASĂ!

Prin urmare, trebuie să înțelegi că nu poți schimba destinul, chiar dacă planurile lui nu sunt atât de prietenoase cu tine.

divahair.ro


Distribuie
..