Lucruri pe care le vrea de la tine, dar nu ți le spune

Distribuie

Bărbații au, ca și femeile anumite nevoi de care nu vorbesc. Comunicarea lor este chiar o problemă. Tu, ca femeie trebuie să treci peste mândria lui și să ghicești ce își dorește. Noi te ajutăm cu o listă cu nevoile bărbaților.

Respect

Bărbații nu vor să le știrbești autoritatea în fața copiilor și nici să-l contrazici de față cu prietenii sau familia. În mod indirect îți cere respect.

Admirație

Așa cum tu iubești să fii complimentată, așa și partenerul tău de viață își dorește să fie admirat pentru lucrurile pe care le face sau pentru felul în care arată.

Companie

Deși nu pare că are nevoie, partenerul tău de viață își dorește să lucrați în echipă, să realizați lucruri împreună.

Un trofeu

Nu contează de cât timp vă cunoașteți și deși neagă, iubește că te aranjezi pentru el. Îi place să vadă cum se rotesc ochii bărbaților când ieși cu el.

Un ton al vocii calm

Da, bărbaților nu le plac femeile care țipă. Pentru femei, tonul ridicat este un semn de apărare, pentru că nu se pot apăra fizic.

Susținere

Arată-i că ai încredere în el, nu-l lăsa să renunțe și sfătuiește-l. Are nevoie de susținere necondiționată.

Apreciere

Cu trecerea timpului vei uita să fii recunoscătoare că e lângă tine. Fă eforturi să-i aduci aminte că îl apreciezi.

Recunoaștere

Viața modernă ne trece prin fața ochilor mult prea repede și uităm să recunoaștem și să apreciem eforturile partenerului de viață.

Independență

Bărbații iubesc independența. Asta înseamnă că ar trebui să îi dai spațiu din când în când pentru a-și urma dorințele sale.

Dorința

Indiferent de problemele prin care ați trecut, partnerul tău de viață vrea să se simtă dorit.

unica.ro.


Distribuie
..