Lidia Isac și-a schimbat piesa de la Eurovision 2016.VIDEO

Distribuie

Reprezentata Moldovei din acest an, Lidia Isac nu va interpreta piesa Falling stars în varianta cu care a câștigat selecția națională. Se pare că producătorul interpretei, Serghei Orlov a găsit o formulă mai eficientă de a impresiona publicul de la Stockholm. Piesa a suferit schimbări în ceea ce privește limba în care va fi interpretată. Reprezentanții țării noastre au hotărât să cânte o strofă și în limba franceză. Lidia a argumentat decizia dată prin faptul că cunoaște foarte bine limba franceză, datorită celor doisprezece ani de studii la liceu și nu în ultimul rând, ideea i-a fost sugerată de către autorul piesei.

”Falling Stars” este semnată de o echipă internaţională de autori (Gabriel Alares, Sebastian Lestapier, Ellen Berg, Leonid Gutkin), ale căror compoziţii au ocupat locuri importante la ediţiile precedente ale concursului Eurovision. Dintre acestea, “A Million Voices”, interpretată de Polina Gagarina, care a reprezentat Rusia, s-a clasat pe locul 2 în 2015.

 

Zilele trecute s-au desfășurat și primele repetiții pentru semifinale, Lidia a reușit deja să impresioneze cu vocea sa.

Amintim că ceremonia de deschidere a concursului Eurovision 2016 a avut loc pe data de 8 mai, la Stockholm. Participanții ediției din acest an au defilat pe covorul roșu din fața clădirii Euroclub din capitala Suediei. De remarcat că rochia în care s-a prezentat Lidia, a fost apreciată de cei mai severi critici și a fost numită în top 6 cele mai stilate vedete de pe covorul roșu.

 

Prima semifinală va avea loc pe 10 mai, zi în care va evolua și Moldova cu numărul 3 al ordinii de intrare în concurs. A doua semifinală se va desfășura pe 12 mai iar marea finală – pe 14 mai.

 


Distribuie