Leonardo DiCaprio se iubește cu un alt fotomodel Victoria’s Secret! E o olandeză super sexy|FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Acum că și-a luat obținut, în sfârșit, Oscarul mult râvnit, Leonardo DiCaprio s-a întors la colecția de fotomodele, unde a făcut noi cuceriri.

Starul din „The Revenant” se pare că a început o relație cu un alt fotomodel Victoria’s Secret, pe nume Chelsey Weimar. Potrivit apropiaților, fotomodelul olandez și celebrul actor au început să se întâlnească de ceva timp, iar serile trecute au fost văzuți când au plecat din clubul Nobu Malibu și s-au dus direct la casa lui Leo din Los Angeles, potrvit PageSix.

chelsey


Leonardo DiCaprio a arătat în ultimii ani că are o adevărată pasiune pentru fotomodele Victoria’s Secret, trecându-i prin pat mai mulți îngerași ai celebrei companii de lenjerie intimă. Printre acestea s-au numărat Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton sau Toni Garrn, cât și alte fotomodele celebre.


Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea din lungmetrajul „The Revenant”, la cea de-a 88-a gală de decernare a acestor distincţii.
Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil-minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără „What’s Eating Gilbert Grape” (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi „Jurnalul unui baschetbalist” (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în „Romeo şi Julieta”, în 1996, şi, mai ales, în blockbusterul „Titanic”, în 1997.

libertatea.ro


Distribuie
..