Lady Gaga și-a amânat turneul european pentru anul viitor din cauza problemelor de sănătate

Distribuie

Lady Gaga și-a amânat turneul european pe care trebuia să-l efectueze în perioada septembri-octombrie din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în această perioadă, scrie The Associated Press.

Joanne World Tour trebuia să debuteze pe 21 semtembrie la Barcelona și să dureze până pe 28 octombrie când se încheia în Germania. În cele șase săptămâni, lady Gaga urma să cânte în Elveția, Italia, Belgia, Olanda, Franța, Marea Britanie, Danemarca și Suedia.

„Lady Gaga suferă de dureri fizice severe, care au afectat capacitatea ei de a concerta. Ea rămâne sub îngrijirea medicilor, iar aceștia i-au recomandat să amâne turneul“, a declarat promotorul tur Live Nation.

Cântăreața în 31 de ani, care a anunțat că suferă de o boală cronică incurabilă„intenționează să-și petreacă următoarele șapte săptămâni colaborând strâns cu medicii pentru a reușit să depășească problemele pe care le are și traumele care încă îi afectează viața de zi cu zi, si duce la dureri fizice severe“.

La începutul acestei luni, Lady Gaga a amânat concertul din Montreal.

Nu există încă informații privind datele la care ar urma să aibă loc concertele amânate, dar Live Nation a transmis că doua etapă a turneului nord-american, programat pentru luna noiembrie, se va desfășura conform planului.

libertatea.ro


Distribuie