La un pas de moarte – Această tânără a stat 9 zile cu un tampon în vagin

Distribuie

O femeie în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie aproape a murit din cauza sindromului de şoc toxic după ce a lăsat un tampon în vagin timp de 9 zile.

Tânăra a uitat de tampon din cauza examenelor de final de semestru, scrie Daily Mail. „Atunci când am realizat acest lucru, l-am scos din mine”, a spus tânăra citată de tabloidul britanic. „Era pur şi simplu negru. Nu aş fi ştiu ce era, cu excepţia firului care atârna. A fost oribil. L-am aruncat imediat în toaletă, mi s-a făcut rău„, mai spune fata de 20 de ani.

 

Dacă ţi se pare incredibilă povestea tinerei, ei bine, cele mai multe femei au o poveste asemănătoare, în sensul că la un moment dat au uitat că au un tampon în vagin. Şnurul produsului de igienă intimă ajunge şi el în interiorul vaginului. Uneori, în mod accidental, femeile introduc două tampoane, tocmai din motivul că au uitat că au deja unul.

Sindromul de şoc toxic este o infecţie destul de rară, chiar dacă îţi laşi un tampon în vagin pentru mult timp, dar atunci când se întâmplă acest lucru, şocul poate fi fatal.

Chiar după ce această femeie şi-a scos tamponul, s-a simţit extrem de rău din cauza sindromului de şoc toxic şi din cauza septicemiei. Tânăra şi-a revenit abia după trei zile petrecute în spital, după ce a urmat un tratament cu antibiotice administrate intravenos.

Chiar şi aşa, tânăra şi-a pierdut temporar mobilitatea şi încă nu poate să meargă pe distanţe lungi, pentru că abia se ţine pe picioare.

Ce simptome a avut tânăra

Din cauza stresului din sesiune, studenta a uitat să îşi scoată primul tampon, aşa că şi-a introdus altul. Iar după câteva zile, a început să se simtă balonată, să aibă secreţii cu sânge şi a început să aibă stări febrile.

Mama tinerei a îndemnat-o să meargă ladoctor, unde i s-au făcut teste, dar nu s-a descoperit nimic în neregulă.

„Mă simţeam foarte bolnavă în acest stadiu. Aveam febră şi ameţeli şi mă simţeam chiar ciudat. Sângeram mai mult şi mama mi-a sugerat să văd dacă era ceva acolo„, a povestit fata de 20 de ani.

După un duş, Emily a reuşit să găsească un tampon care era de zile bune în corpul ei. „A fost dezgutător, ca să fiu sinceră. Dar în acelaşi timp, odată ce am scos tamponul din mine, m-am simţit mai bine”, a spus Emily.

feminis.ro


Distribuie
..