La 60 de ani, Sharon Stone arată ca la 40. Află trucurile ei de beauty

Distribuie

Cunoscută pentru rolurile de femeie fatală, Sharon Stone continuă să demonstreze că vârsta este doar un număr. Actriţa a împlinit de curând 60 de ani şi impresionează prin forma fizică şi aspectul luminos al tenului.

Într-un interviu recent pentru The New York Times, Sharon Stone a dezvăluit toate secretele ei de beauty. Cum reuşeşte să se menţină în formă, care este ritualul ei de îngrijire şi ce produse foloseşte în viaţa de zi cu zi.

Actriţa a destăinuit că urmează un stil de viaţă sănătos pentru a-şi menţine frumuseţea. Această nu bea cafea deloc şi este o persoană activă, care face sport.

 “Nu mânânc alimente procesate. Nu beau cafea, iar alcoolul şi sucurile sunt şi ele o raritate.  Ocazional îmi îndulcesc ceaiul cu zahăr. Sufăr de boala celiacă şi nu pot consuma alimente care conţin gluten. În afară de asta, dieta mea este cea a unei persoane obişnuite – mănânc tot ce îmi doresc,” a declarat Stone.

Care este secretul unui look fresh? O  tunsoare scurtă şi rebelă contribuie la aerul de tinereţe pe care îl emană Sharon Stone, cu siguranţă! Actriţa a renunţat la părul lung cu mulţi ani în urmă şi acum preferă tunsorile îndrăzneţe, care îi surprind perfect personalitatea activă.

„Îmi tund singură  părul de câţiva ani. Folosesc  un şampon hidratant şi un conditioner care  îi dă părului un aspect bogat. Când călătoresc  iau întotdeauna cu mine un fixativ  care permite perierea părului,” mai spune actriţa.

Când vine vorba de îngrijirea tenului Sharon Stone este adepta stilului less is more.

“Dimineaţa nu fac prea multe. Pur şi simplu mă spăl pe faţă şi pe dinţi. Apoi aplic o cremă hidratantă şi un produs cu protecţie solară. Când călătoresc cu avionul folosesc o mască pentru ochi şi un amestec de uleiuri esenţiale,” mai precizează Stone.

one.ro


Distribuie
..