Kim Kardashian, complet schimbată! Cum arată la o lună după ce a născut | FOTO

Distribuie

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a doua oară în prima parte a lunii decembrie 2015.  La câteva zile după naștere ea a anunțat că a slăbit deja 8 kilograme, un lucru nu complet neobișnuit, dat fiind faptul că imediat după naștere o femeie pierde în medie 6 kilograme. Acum ea a apărur într-o imagine unde pare complet schimbată, iar fanii suspectează că și-a făcut operații estetice.

Kourtney, una dintre surorile starletei Kim Kardashian, a postat pe Instagram o imagine în care apar amândouă în fața ogliznii. Kim însă arată foarte diferit, are buzele mai mari și fața vizibil retușată.

kim

Fie că este vorba de un machiaj foarte bun, fie că e vorba de editare foto sau operații estetice, fanii au remarcat imediat schimbarea. Mulți dintre ei sunt convinși însă că a apelat la bisturiu.

kim_kardashian

Kim a născut în decembrie cel de-al doilea copil, pe care l-a botezat Saint. Cât despre un al treilea copil, Kim a primit interdicţie din partea medicilor din cauza complicaţiilor avute în timpul celor două sarcini. Kim şi Kanye şi-ar fi dorit o familie numeroasă, dar vor trebui să se mulţumească cu cei doi copii pe care îi au, North şi Saint.

libertatea.ro


Distribuie
..