I-a jurat dragoste chiar pe facebook! Un interpret de la noi înnebunit după o fată! O să te „topești” după ce o citești!

Distribuie

Sunt împreună de un an și se pare că dragostea acestui cuplu este în continuă creștere.

Interpretul, Eugen Doibani, cunoscut cu pseudonimul Natan i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitei sale, ieri, de ziua ei. A ales să o facă public, să-și împartă bucuria cu toți prietenii de pe facebook. Așa e când dragostea e mare, vrei să strigi despre ea…

Cert este faptul că băiatul și-a făcut planuri serioase cu tânăra domnișoară, pe nume Larisa. Iar ea îi răspunde cu dragoste reciprocă.

Vezi și tu ce cuvinte a ales să îi spună..

„Astăzi pentru mine e o zi specială și vroiam să mă împart cu voi , dragi prieteni , pentru ca fericirea să devină dublă-triplă. Exact UN AN în urmă , la un apropo, am reușit să conving o domniță care îmi păruse foarte nostimă , drăguță , inocentă și profundă , cu niște ochi precum marea, să iasă cu mine în oraș și din momentul ăla nu mai țin minte nimic decât doar ce a urmat după , am cunoscut un tărâm de rai și continui să îl decorez cu cele mai frumoase culori și așa voi face mereu atât cât se vrea și am puteri.

Am cunoscut dragostea și nu credeam că e posibil să fie atât de organică cu sufletul meu, care iubește și muzica , și liniștea și libertatea și multe alte lucruri pe care le-am găsit în ea. Mă simt un om fericit și împlinit la etapa în care sunt sentimentală și mult mai sigur , așa cum nu am mai fost vreodată, față de alte etape din continuare. Am înțeles sensul acestei cărți care nu e goana după stafii, ci descoperirea firescului și păstrarea cu prihănință a acestuia.

TE IUBESC și cu buzele deschise în zâmbet, și cu ochii în lacrimi (așa cum scriu mesajele de suflet și simt fiecare cuvânt). Nu îmi imaginez cum ar fi altfel și nu aș vrea să știu , pentru că ce e în fața mea astăzi e de fapt acel vis. Îți mulțumesc pentru că ai apărut ca și o vie lumină în viața mea și te voi iubi până când mă va ține toiagul… Scumpa mea, îngerul meu , totul meu Larisa Gorbei, să fim sănătoși și mai mult nu vreau nimic, pentru că o să le avem.”

http://

 

 


Distribuie
..