Julia Roberts, mesaj incredibil pe Instagram: “Știu că am riduri”

Distribuie

 

Julia Roberts este genul de actriță care spune fix ceea ce are în cap. Vedeta a lansat în urmă cu câteva luni un mesaj care a devenit viral în care critică perfecțiunea.

Actrița a scris un mesaj pe Instagram în care a criticat dorința oamenilor de a vinde perfecțiune. Totodată, vedeta a postat și o imagine în care apare complet nemachiată.

“Perfectiunea este o boala a natiunii. Ne acoperim fața cu tone de farduri. Ne injectam botox si ne infometam ca sa avem formele perfecte. Încercam să ne reparam, însă nu poti sa repari ceea ce nu vezi. Sufletul este cel care are nevoie de operatie estetică. Este timpul să luam atitudine”, a scris Julia.

Aceasta a adăugat: “Cum să te astepti să te iubească cineva dacă tu nu te iubești? Trebuie sa fii fericit cu tine. Nu conteaza cum arati pe dinafara, ci conteaza cum esti pe dinauntru. Azi, am pus o poza fara machiaj. Stiu ca am riduri, dar vreau să mă vedeți dincolo de asta. Vreau sa ma accept așa cum sunt în realitate si vreau și voi să faceți la fel, vreau să vă acceptati așa cum sunteți, să vă iubiți așa cum sunteți”.

libertatea.ro


Distribuie