John Travolta, omagiu emoţionant pentru fiul lui mort. Cuvintele actorului au sensibilizat mii de oameni

Distribuie

Celebrul actor John Travolta i-a adus un omagiu deosebit de emoţionant fiului lui Jett, care a decedat în urmă cu şapte.

Deşi nu lasă niciodată să i se vadă tristeţea pe chipul, John Travolta ascunde, în suflet, o mare dramă. În urmă cu şapte ani, fiul său de 16 ani a murit în urma unui atac cerebral, după
ce s-a lovit la cap în cadă. Jett suferea de autism, iar tragedia a avut loc în timpul unei vacanţe în care se afla cu părinţii săi, în Bahamas.

Pierderea fiului său l-a marcat profund pe actor, iar recent acesta a scris câteva cuvinte pe Facebook, în memoria băiatului, lăsându-şi la vedere slăbiciunea pe care puţini o ştiu.

„Se spune că cel mai greu lucru în lume este să îţi pierzi un părinte. Pot să spun acum că nu este adevărat. Cel mai greu lucru este să îţi pierzi un copil.

Cineva pe care l-ai crescut şi l-ai privit dezvoltându-se în fiecare zi. Cineva pe care l-ai învăţat să meargă şi să vorbească. Cineva pe care l-ai învăţat cum să iubească. Este cel mai rău lucru ce i s-ar putea întâmpla cuiva, vreodată.

Mi-a adus (n.r Jett) foarte multă bucurie. A fost totul pentru mine. Acei 16 ani în care am fost tatăl lui m-au învăţat să iubesc necondiţionat. Trebuie să fim recunoscători copiilor noștri, iar copiii trebuie să le fie recunoscători părinților lor. Pentru că viaţa e foarte scurtă. Petreceţi timp cu părinţii voştri şi cu copiii voştri. Pentru că într-o zi, când îi vei căuta la telefon, nu vor mai fi. Lecţia pe care am învăţat-o cu adevărat este: trăieşte şi iubeşte în fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Pentru că într-o zi va fi”.

Postarea actorului s-a viralizat pe internet şi a fost distribuită de mii de oameni, încă din primele ore.


libertatea.ro


Distribuie