Jessica Alba încearcă să slăbească după ce a născut: „Ce greu e să revii“

Distribuie

Actriţa în vârstă de 36 de ani trage din greu la sală, în încercarea de a-şi recăpăta silueta, la două luni după cea de a treia naştere.

A mai trecut de două ori prin asta, trebuie să reuşească şi acum: este ceea ce şi-a impus Jessica Alba după a treia naştere, în încercarea de a-şi recăpăta cât mai repede silueta de dinainte de sarcină, însă, aşa cum oricine ştie, lupta cu kilogramele în plus se dovedeşte întotdeauna teribil de grea.

Actriţa munceşte din greu la sala de fitness din Beverly Hills unde se antrenează constant pentru a reveni la forma care să-i permită să lucreze din nou. Echipată cu colanţi negri, o bluză mulată de aceeaşi culoare şi pantofi sport, Jessica purta pe deasupra o haină groasă care o proteja de frig.

Când a intrat în sală şi a trecut la treabă sub îndrumarea antrenorului Gregg Miele, vedeta a simţit că rămâne fără aer din cauza efortului intens care a istovit-o. „E atât de greu să revii”, a mărturisit Jessica Alba pe Instagram, unde are 27,2 milioane de admiratori. „Dar nu vă lăsaţi copleşiţi, chiar dacă e greu al naibii, mai ales după ce ai născut… Pentru toţi haterii care cred că mă mişc prea încet, să ştiţi că pulsul meu e la 180 şi vreau să vomit”, a adăugat ea.

Actriţa a vorbit deschis despre cât de greu îi vine să lucreze în sala de fitness pe care o deţine Gregg Miele, renumit pentru că acceptă să antreneze doar doi clienţi simultan.

Sala Heart & Hustle atrage vedetele pentru că le pune la dispoziţie aparate de calitate, dar şi valet, intrare şi parcare privată, masaj şi smoothie-uri, scrie ziarul britanic Daily Mail.

După naşterile precedente, Jessica Alba a dezvăluit pentru publicaţia Net-a-Porter că a purtat zi şi noapte, timp de trei luni, un corset dublu pentru a-şi micşora talia. Iar cosmeticiana vedetei, Shani Darden, a spus într-un interviu pentru E! News că tenul vedetei este perfect. „Pielea ei e în regulă. Jessica a avut multe reacţii urâte ale pielii când era mică şi era alergică la aproape orice, aşa şi-a făcut câteva produse pentru orice fel de probleme ale pielii”, a spus experta.

Jessica Alba a născut, în ultima zi a anului trecut, un al treilea copil, un băiat pe nume Hayes. „Hayes Alba Warren, tu ştii cu siguranţă cum să suni la uşa noului an! Ai venit pe lume cu câteva zile mai devreme, dar nu puteam fi mai fericiţi. Mama ta este cea mai puternică femeie pe care o cunosc… eşti atât de norocoasă să o ai alături de tine. Ai două surori uimitoare care deja te adoră şi ştiu că vei fi recunoscător să le ai alături de tine”, a scris soţul Jessicăi, Cash Warren, într-o postare pe Instagram.

„În prima ta zi de viaţă, promit să te iubesc, să te venerez şi să-ţi asigur o cutie cu nisip plină de visuri pe care să le explorezi. Bun venit în familie dragul meu copil Hayes! 12/31/2017”
, a adăugat el.

Warren a postat atunci şi o fotografie cu el ţinându-l în braţe pe nou-născutul care doarme.

„Hayes Alba Warren 12/31/17. Cel mai bun dar pentru a intra în Noul An!! Cash şi cu mine ne simţim atât de binecuvântaţi.

Haven şi Honor sunt deja obsedate de noul lor frăţior”, a scris Alba pe propriul cont de Instagram, pe care postează şi o fotografie cu copilul, sub hashtag-ul „familyof5”.

  

Jessica Alba este căsătorită din 2008 cu designerul Cash Warren. Cei doi s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare ale producţiei „Fantastic Four” şi mai au două fetiţe – Honor, în vârstă de nouă ani, şi Haven (şase ani).

Jessica Alba s-a născut pe data de 28 aprilie 1981, și-a început cariera la vârsta de 13 ani, odată cu rolurile din Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack. A devenit rapid un simbol al adolescenților și un sex-simbol, a apărut in numeroase topuri ale celor mai frumoase femei din Statele Unite, iar în 2007 a fost declarată de revista FHM cea mai sexy femeie din lume.

S-a făcut remarcată cu rolul din serialul Dark Angel (2000), iar de atunci a apărut îm foarte multe producții precum: The Sleeping Dictionary (2003), Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005) și Into the Blue (2005).

Rolurile din filmele „Fantastic Four” şi „Into the Blue” i-au adus actriței nominalizarea pentru cea mai proastă actriță, în cadrul Razzie Awards.

     

Distribuie
..