Jennifer Lopez, petrecere specială pentru aniversarea de 8 ani a gemenilor săi – FOTO

Distribuie

Ieri s-au împlinit exact 8 ani din momentul în care Jennifer Lopez a devenit mamă la puterea a doua, odată cu venirea pe lume a gemenilor Max și Emme. Deși are un program încărcat cu spectacole, vedeta a găsit timp să ajungă acasă și să petreacă în compania copiilor săi.

Vedeta de 46 de ani a ținut să marcheze această ocazie și printr-un mesaj plin de emoție, pe care l-a distribuit în rețeaua Instagram.

„La mulți ani luminilor din viața mea. Din acel moment în care v-ați născut mi-ați adus doar bucurie și satisfacție. Sunt atât de mândră de voi și faptul că am crescut niște oameni atât de grijulii și iubitori”, a mărturisit vedeta, în mesajul său virtual.

Jennifer a ținut să împărtășească și o dovadă foto a sărbătorii organizate în cinstea celei de-a opta aniversări a gemenilor. Cântăreața le-a pregătit copiilor un tort personalizat și a ținut să sufle în lumânări alături de ei.

Jennifer Lopez își împarte responsabilităție parentale cu tatăl biologic al gemenilor – Marc Anthony, de care s-a despărțit în 2011.

Cântăreața a recunoscut în numeroase rânduri că oricât de ocupată ar fi cu programul artistic, timpul de calitate, petrecut în compania copiilor săi, este întotdeauna o prioritate.

Nașul de botez al gemenilor Maximilian și Emme este nimeni altul decât Benny Medina – producătorul artistei.
realitatea.net


Distribuie