Jennifer Lawrence, despre dietă şi restricţii. ”La Hollywood sunt obeză. Sunt considerată o actriţă grasă”

Distribuie

Jennifer Lawrence a vorbit într-un interviu despre secretele pentru o siluetă de invidiat, actriţa fiind o mare iubitoare de mâncare.
Câştigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 28 de ani a  mărturisit într-un interviu pentru revista Vogue care este dieta pe care o urmează şi ce exerciţii face pentru a se menţine, chiar dacă nu o interesează atât de mult felul în care arată.
”Nu-mi place când oamenii spun „Fac doar asta sau mănânc doar asta”. Eu mănânc. Nu sunt atât de strictă în privinţa dietei mele. Dacă vreau o felie de pizza, mănânc o felie de pizza. Dar mă antrenez mai mult decât de obicei pentru că vreau să arăt într-un anumit fel şi să mă cuprindă hainele pe care le am”, a declarat actriţa.
”Sunt fotografiată chiar şi când nu-mi doresc aşa că este puţină presiune pentru a arăta bine. Pentru mine este mult mai uşor să depun mai mult efort la sală decât să spun ”Oh, nu! Nu pot mânca asta”,a continuat Jennifr.
În anul 2012, Jennifer Lawrence a povestit într-un interviu pentru Elle că niciodată nu s-ar înfometa.
”Mănânc ca un om al peşterii. O să fiu singura actriţă despre care nu se va zvoni că este anorexică. La Hollywood, sunt obeză. Sunt considerată o actriţă grasă”, povesteşte Jennifer.
În luna martie 2018, într-un interviu pentru revista Vanity Fair, Jennifer Lawrence a vorbit despre dieta pe care a fost nevoită să o ţină pentru rolul balerinei din Red Sparrow.
”Nu pot să ţin o dietă. Îmi este foame. Trebuie să stau în picioare. Am nevoie de multă energie”.

Distribuie