Jane Fonda, secretul frumuseţii, la 80 de ani. „Decât să arăt ca o maşină rablagită…”

Distribuie

Jane Fonda, în vârstă de 80 de ani, este una dintre cele mai renumite actriţe americane care a cunoscut faima în anii 1960, cu filme precum Barbarella şi Cat Ballou . De-a lungul carierei sale, a câştigat două premii Oscar şi a primit mai multe premii şi alte nominalizări.

Actriţa a fost prezentă pe covorul roşu la numeroase evenimente şi, de fiecare dată, a uimit cu apariţia sa impecabilă. Felul în care arată, se îmbracă şi tonusul de care dă dovadă o fac să pară mai tânără cu cel puţin 20-30 de ani. Deşi face yoga, merge la sală şi este atentă la tot ce mănâncă, actriţa a recunoscut că a apelat de câteva ori la chirurgia plastică pentru a se menţine frumoasă.

Jane Fonda, secretul frumuseţii, la 80 de ani. „Decât să arăt ca o maşină rablagită..." (galerie foto)

Jane Fonda a oferit un interviu sincer pentru publicaţia Daily Telegraph, în care a dezvăluit secretul frumuseţii la vârsta de 80 de ani.

„Bisturiul m-a întinerit cu cel puţin 10 ani”, a declarat actriţa. „Decât să arăt ca o maşină rablagită, prefer să apelez la bisturiu. Atunci când capacele de la roţi încep să îţi cadă, faci ce trebuie să faci. Le schimbi. Asta fac şi eu”, a continuat Jane Fonda.

one.ro


Distribuie