Irina Shayk și Bradley Cooper au devenit părinți

Distribuie

 Irina Shayk și Bradley Cooper au devenit părinți. Fotomodelul de origine rusă a născut în urmă cu două săptămâni, însă vestea abia acum a ieșit la iveală. De altfel, pe perioada sarcinii, Irina a fost foarte secretoasă cu presa în privința acestui subiect.

Irina Shayk (31 de ani) și Bradley Cooper (42 de ani) ar urma să anunțe în perioada următoare numele și sexul primului lor copil. Cei doi se întâlnesc din primăvara anului 2015, însă au fost destul de rezervați cu presa când a venit vorba despre relația lor.

Potrivit revistei People, actorul Bradley Cooper nu a fost alături de Irina în ziua cea mare, însă acesta a avut grijă de iubita sa pe toată perioada sarcinii.

În perioada sarcinii, Irina a evitat să vorbească despre faptul că va deveni mămică. Ea a încercat chiar să-și ascundă sarcina de ochii lumii și a continuat să lucreze A defilat pentru Victoria’s Secret în lenjerie intimă, însă a încercat să-și acopere burtica, deși aceasta începuse să se vadă. În ultima perioadă, Irina a purtat haine largi, care nu au mai reușit să îi ascundă sarcina.

 

libertatea.ro


Distribuie
..