Interviul care te va face să plângi! Ce spune prințul Harry despre mama lui, prințesa Diana

Distribuie

Și-a pierdut mama, pe regretata Lady Di, doar când avea 12 ani, însă acum la 31 de ani, prințul Harry a vorbit deschis, într-un interviu exclusiv pentru revista People,  despre pierderea ei, care încă îl afectează. El a mărturisit că lucrul cel mai de preț pentru el este să-și facă în continuare mama mândră de el, fapt pentru care își dedică tot timpul pentru a continua acțiunile caritabile ale acesteia, fiind tot timpul inspirat de ea. 

„Tot ce vreau să fac este să-mi fac mama incredibil de mândră. Doar asta, mi-am dorit tot timpul. Când a murit, a lăsat un gol în urmă, nu doar pentru noi, ci pentru o mulțime de oameni din întreaga lume. Dacă reușesc să umplu măcar o mică parte din golul acesta, atunci înseamnă că mi-am făcut treabă. Trebuie, într-un sens bun, să-mi dedic întreaga viață să umplu acest gol cât mai mult posibil, la fel și prințul William ”, a spus Harry.

HRH PRINCESS DIANA - HRH Princess of Wales

Prințesa Diana a murit în 1997, într-un accident de mașină în Paris. La momentul acela, Harry avea 12 ani, iar William 15. De atunci, Harry s-a implicat activ în munca caritabilă a mamei sale, deși recunoaste că nu s-a modelat, în mod conștient, după prințesa Poporului.

„Îmi place ce fac, dar nu fac lucrurile astea pentru că că simt că mama ar vrea să le fac”, a explicat roșcovanul familiei regale britanice, încercând să lase de înțeles că le face pentru că vrea el. „Știu că am luat multe părți din mama mea. Fac o grămadă de lucruri, pe care, probabil, și ea le-ar fi făcut”, a mai spus acesta.

ibertatea.ro


Distribuie
..