Încalcă tradiţia: 19 rochii de mireasă simple, pe care le vei putea îmbrăca şi după nuntă

Distribuie

ndinţele actuale şi dragostea lor pentru simplitate au invadat şi teritoriul nunţilor: în timp ce multe mirese nu tolerează nici în glumă gândul de a purta o creaţie nedemnă de o prinţesă, tot mai multe femei privilegiază confortul în locul fastului în cea mai importantă zi din viaţa lor.

De la celebrităţi la fashioniste, multe dintre fetele hip ale momentului au optat pentru rochii de mireasă simple, pe care le pot îmbrăca şi după ziua nunţii. Dacă nici tu nu îţi doreşti ca ţinuta în care ai spus „da” să fie abandonată într-un dulap şi uitată pe vecie, descoperă propunerile noastre de rochii de mireasă simple, dar irezistibil de frumoase!

Rochii de mireasă simple care ne taie răsuflarea

Nu toate miresele visează la o rochie de poveste, cu o trenă care să plutească la distanţe apreciabile în urma lor. Iar tendinţele actuale par să favorizeze ideea simplităţii şi când vine vorba despre alegerea rochiei de mireasă: o creaţie atât de uşoară, pe care să o poţi purta şi în alte ipostaze.

Aceste trenduri se resimt de ceva vreme şi în prezentări: adorăm atât rochia de mireasă simplă cu decolteu în V, dar şi cea cu o fustă suavă şi dantelă în zona bustului. Ambele ar putea fi abordate şi la o petrecere simandicoasă

Mergem mai departe şi îţi propunem rochii de mireasă simple midi, care nu mai mătură pământul, îngreunându-ţi deplasarea şi determinându-te să îţi supui domnişoarele de onoare la eforturi incredibile (citeşte aici cele mai jenante mărturisiri).

Alberta Ferretti este unul dintre designerii noştri preferaţi când vine vorba despre o rochie de mireasă simplă: creaţia boho purtată de Yvonne Catterfeld se transformă într-o sursă majoră de inspiraţie.

Principalul ingredient al rochiilor de mireasă simple? Dantela! Adoptă o creaţie uşor mulată sau, dimpotrivă, una cu croi de prinţesă! Vei fi răvăşitoare în ambele cazuri!

Rochiile cu mânecă lungă au, la rândul lor, un aer casual care „îmblânzeşte” din preţiozitatea momentului, dar nu şi din frumuseţe. Dacă nu suporţi să „te acoperi”, alege o rochie de mireasă simplă cu decolteu adânc şi volane, care impresionează prin simplitate.

Atunci când câteva dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood au optat pentru rochii de mireasă simple, este clar că trendul a „prins”! Kate Moss şi-a întărit statutul de fashionistă supremă cu rochia ireal de frumoasă pe care a purtat-o în ziua nunţii, iar Kate Bosworth a strălucit la repetiţia pentru nuntă într-o superbă rochie Chloe, chiar mai frumoasă decât cea în care a spus „da” în mod oficial!

Rochii albe care pot fi purtate în ziua nunţii

Dacă adori viaţa lipsită de complicaţii, iar cel mai mare coşmar care te bântuie este că te vei transforma într-o Bridezilla, creaţiile albe și simple sunt cea mai bună alegere pentru ziua nunții. Nu este necesar să mizezi pe varianta tradiţională. Găseşte tu modelul care îţi place şi scrie singură regulile celui mai frumos moment din viaţa ta!

Este exemplul pe care Keira Knightley l-a predat lumii întregi! Actriţa s-a căsătorit într-o rochie simplă Chanel, pe care a mai purtat-o apoi în multiple ipostaze. Noi suntem cucerite şi de creaţia albă simplă din imaginea de mai jos!

Blake Lively ne inspiră şi ea cu o potenţială rochie de mireasă simplă în tonuri de auriu, iar Jessica Chastain arată fenomenal într-o ţinută cu inserţii de roz inocent.

La fel de bine pot funcţiona pe post de rochie de mireasă simplă superba creaţie din dantelă a Oliviei Wilde și cea decorată cu transparenţe a lui Ellie Goulding. Karlie Kloss ne tentează cu o variantă mai rafinată, dar la fel de purtabilă şi în alte ipostaze.

Albul nu îţi este pe plac? Mizează pe un model cu tente subtile de Serenity: vei fi, fără urmă de îndoială, cea mai frumoasă mireasă!

Tu ce părere ai? Vei sparge tradiţia şi vei îmbrăca o rochie de mireasă simplă, pe care să o poţi purta apoi şi în alte ipostaze, sau eşti mai degrabă o mireasă care nu se abate de la reguli?

divahair.ro


Distribuie
..