În vara lui 2016 buzele tale poartă doar „ţinute” naturale

Distribuie

Dacă există un moment din an ideal pentru manifestarea la maximum a iubirii de natural, atunci acela e vara! Temperaturile foarte ridicate accentuează sensibilitatea organismului şi impun măsuri şi restricţii în ceea ce priveşte alimentaţia, îngrijirea pielii, vestimentaţia. Renunţăm la fibrele sintetice şi optăm pentru cele naturale, înlocuim grăsimile şi prăjelile cu mâncăruri uşoare, salate, fructe şi legume, suntem mai atente decât oricând la etichetele hainelor în zona de informaţii privind tipul de ţesătură. Conştientizăm vulnerabilităţile organismului şi înţelegem că acum, mai mult decât oricând, corpul nostru are nevoie de un tratament „stress free”: protecţie împotriva factorilor de mediu nocivi, fără compuşi sintetici agresivi, ajutor natural pentru o stare de bine.

Ce-ai spune, însă, dacă ai şti că, în ciuda grijii şi a atenţiei tale, există totuşi o zonă a corpului adesea neglijată, deşi are nevoie, poate mai mult decât oricare alta, de îngrijire specială? Pielea buzelor tale e asemenea pielii bebeluşului: delicată, specială, vulnerabilă, dependentă de tine! Foarte subţire, cu puţine glande sebacee şi fără glande sudoripare, pielea buzelor e predispusă la deshidratare şi fisurare. Pierderea de apă la nivelul buzelor se face de până la de trei ori mai repede decât în orice altă parte a corpului, iar pentru că nu conţine melanină, pielea buzelor e arsă uşor sub razele soarelui. Expunerea repetată la razele UV afectează producţia de colagen şi cauzează, în timp, formarea ridurilor fine în jurul gurii. Asemenea pielii bebeluşilor, pielea buzelor este foarte fină şi vascularizată, astfel că substanţele din produsele de îngrijire sunt absorbite rapid şi în cantitate mare – atât cele benefice, cât şi, din păcate, eventualii compuşi sintetici nocivi pentru sănătate.

Himalaya recomandă ţinuta ideală pentru buzele tale în vara lui 2016: balsamuri de buze cu ingrediente active 100% naturale!

Având toate informaţiile necesare privind nevoile speciale de îngrijire ale buzelor, în urmă a ani de cercetare, Himalaya a pornit în călătoria găsirii celor mai eficiente ingrediente naturale pentru protecţia pielii delicate a buzelor – uleiuri hidratante, hrănitoare şi bogate în antioxidanţi, vitamina E din surse naturale, pigmenţi naturali de culoare pentru un aspect plăcut.

Creat pentru îngrijirea buzelor în zilele însorite, Balsamul pentru buze cu protecţie UV de la Himalaya are o formulă specială din uleiuri şi ingrediente active naturale cu factor de protecţie UV (SPF 30), rezistenţă la apă. Uleiul din Floarea-soarelui hidratează şi hrăneşte buzele, iar Uleiul din seminţe de Struguriprotejează împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV şi lasă buzele moi şi catifelate. Se recomandă aplicarea Balsamului pentru buze cu protecţie UV de la Himalaya atât înainte de expunerea directă la soare – pe plajă, la piscină, etc., cât şi pentru protecţia buzelor în drumul către birou sau în plimbările prin oraş în zilele cu soare.

Pentru îngrijire naturală, dar şi strălucire şi un pic de culoare, aplică Balsamul pentru buze cu Ulei din seminţe de Căpşune de la Himalaya. Uleiul din seminţe de Căpşune hidratează buzele şi este un puternic antioxidant, iar Uleiul din samburi de Caise calmează buzele crăpate. Buzele sunt hidratate şi catifelate şi capătă o nuanţă delicată şi un luciu fin.

Balsamul pentru buze cu unt de Cacao de la Himalaya are un puternic efect hidratant, previne crăparea, uscarea şi descuamarea buzelor. Folosit regulat,Untul de Cacao ajută la refacerea ţesuturilor epidermei şi stimulează sinteză colagenului, iar vitamina E naturala protejează împotriva poluării şi a radiaţiilor dăunătoare UV.

Pentru hrănirea în profunzime a buzelor şi prevenirea uscării, Himalaya a creatBalsamul hrănitor pentru buze cu Ulei din germeni de Grâu şi Ulei din seminţe de Morcovi. Ingredientele active naturale hrănesc pielea buzelor, o catifeleaza şi o protejează.

Indiferent ce varianta de balsam de buze de la Himalaya preferi, un lucru e cert: vara această buzele tale poartă ţinute naturale!

divahair.ro


Distribuie
..