Idei de manichiură pentru această iarnă. Află ce se poartă

Distribuie

Tendințele în manichiură pentru iarna 2016 se inspiră mult din moda anilor ’90. Trebuie să încerci desenele grafice pe unghii în sezonul acesta! Iată câteva dintre stilurile care se poartă:

Iată câteva dintre stilurile care se poartă:

Nuanțele foarte închise

Negrul clasic a fost înlocuit în sezonul acesta cu nuanțe foarte închise de grena, albastru, verde, mov sau gri. Astfel de oje foarte închise la culoare arată excelent pe unghiile tale, iar spre deosebire de negru, oferă în plus și un strop de mister. Toată lumea se va strădui să observe care este de fapt culoarea pe care o porți pe unghii.

Argintiu

Culorile metalice și în mod special argintiul au rămas un trend important încă de la începutul anului. Nuanțele de argintiu sunt cele care se asortează perfect cu strălucirea acestui sezon. Poți încerca oja clasică argintie, dar și unghiile cu efect de oglindă, o tendință majoră în materie de manichiuri.

Manichiura cu glitter

Glitterul rămâne și în acest sezon un element important în ceea ce privește manichiurile.

Dar este vorba de ceva mult mai delicat și sofisticat decât sclipiciul turnat din abundență pe unghii. Detaliile subtile de glitter, menite să ofere eleganță și rafinament unei manichiuri se numără printre trendurile acestui sezon. Folosește puțină strălucire pentru manichiurile tale de sărbători, pentru întâlnirile romantice și ieșirile cu prietenii.

Modele grafice în stilul anilor ’90

Moda anilor ’90 a fost plină de culoare, iar asta s-a reflectat și în stilul manichiurilor purtate atunci. Dar desenele „funky”, grafice, multicolore au revenit în actualitate pentru manichiurile sezonului iarnă 2016. Modelele grafice inspirate de anii ’90 sunt de această dată ceva mai simple, în culori neutre sau nude.

Linii simple

Stilul minimalist are un cuvânt important de spus atât în designul interior, cât și în modă, frumusețe sau chiar tatuaje. Iar manichiurile inspirate de această tendință includ adesea linii simple, trasate cu lejeritate pe unghii. Nu doar că sunt foarte ușor de realizat, dar aceste manichiuri sunt foarte moderne și au un aer futurist.

Manichiura french modificată

A apus de mult timp moda unghiilor frech cu vârfuri albe perfect definite.

Reinventarea acestui stil clasic de manichiură a devenit o pasiune pentru numeroase femei din întreaga lume, iar rezultatele obținute sunt cât se poate de interesante. De la un trend pe rețelele de socializare a devenit un trend major și pe podiumurile de modă. În locul albului pentru vârfuri poți folosi absolut orice culoare, la fel și pentru bază. De asemenea, te poți juca și cu contrastul ojă mată – ojă lucioasă pentru un stil inedit de manichiură french.

Efectul de marmură

Un alt trend important al acestui sezon este reprezentat de manichiurile cu efect de marmură. În nuanțe naturale, acest stil va arăta excelent pe unghiile lungi. Nu este dificil de obținut pentru că tot ceea ce trebuie să faci este să trasezi linii foarte subțiri cu o pensulă pentru unghii.

http://www.eva.ro/

Distribuie
..