Idei de machiaj pentru Crăciun. 20 de imagini

Distribuie

Rujul roșu este o alegere perfectă pentru machiajul de Crăciun. Încearcă rujul mat în nuanțe intense, un trend important al acestui sezon. Iată ce stiluri de machiaj să încerci pentru această sărbătoare:

Ruj roșu

Rujul roșu este prima opțiune pentru un machiaj elegant în ziua de Crăciun. Această nuanță reprezentativă pentru Crăciun este în același timp cât se poate de feminină. Dar pentru ca rezultatul să fie impecabil, trebuie să știi cum să alegi corect nuanța de ruj care ți se potrivește cel mai bine.  Atunci când folosești un ruj roșu pentru buzele tale, acestea devin elementul central al machiajului. De aceea este necesar să păstrezi restul machiajului în tonuri discrete.

Rujul mat

Se numără printre cele mai importante tendințe ale acestui an în ceea ce privește machiajul buzelor. Rujul mat le oferă un aspect catifelat, elegant și sexy. Încearcă nuanțe intense, bogate, precum roșul burgund, roșul vin sau marsala. Nu uita că rujul mat te poate dezavantaja dacă nu îl aplici corect și mai ales dacă buzele tale nu sunt perfect hidratate și catifelate.

Glitter pe pleoape

Dacă așteptai un pretext ca să porți un fard cu glitter, atunci Crăciunul este ocazia ideală pentru asta.

Strălucirea acestei sărbători se potrivește de minune cu un astfel de machiaj. Folosește glitter în nuanțe de argintiu, auriu, verde sau chiar și roșu, pentru un machiaj inedit, cu un efect impresionant. Ai grijă să aplici glitterul numai pe pleoape și să-l fixezi bine, pentru a preveni împrăștierea lui pe toată fața.

Farduri în nuanțe de iarnă

Griul rece, argintiul sau albul sidefat sunt câteva dintre nuanțele de farduri care te vor ajuta să realizezi un machiaj inspirat din frumusețea iernii. Pleoapele colorate în aceste nuanțe te vor transforma într-o adevărată prințesă a gheții. Un eyeliner într-o nuanță metalică de gri sau argintiu este de asemenea suficient pentru a obține rapid acest efect.

Auriu strălucitor

Căldura și strălucirea Crăciunului pot fi foarte bine reprezentate în machiajul tău de fardurile în nuanțe de auriu. Fardurile într-o astfel de culoare metalică se potrivesc oricui și reușesc să ofere instant căldură oricărei priviri. Au un aspect prețios, fiind alegerea ideală pentru un machiaj elegant. De asemenea, fardurile în tonuri de auriu vor reuși să-ți lumineze chipul și să-ți pună ochii în valoare.

Distribuie
..