Iată de ce nu poți rămâne prietenă cu fostul

Distribuie

De cele mai multe ori, după ce relația se termină, băiatul sau fata își spun că pot rămâne prieteni. Dar acest lucru nu este posibil de fiecare dată, mai ales dacă unul dintre ei încă mai are anumite sentimente pentru celălalt.

Dar problema este, atunci când unul dintre cei doi are o altă relație, mai poți rămâne prietenă cu el? Iată care sunt motivele pentru care nu mai poți fi prietenă cu fostul partener.

Sentimentele

Dacă ați avut o relație de lungă durată, poate că acele sentimente latente vor reînvia. Poate că sentimentul este reciproc și spus cu voce tare și, apoi, amândoi, decide-ți că relația poate fi continuată de unde a rămas.

Știința

Chiar și studiile științifice arată că, un bărbat și o femeie nu pot fi doar prieteni. Băieții te vor vedea mereu ca ceva mai prețios. Într-un studiu de caz, s-a demonstrat că bărbații au fost mai predispuși să renunțe la prieteniile cu fostele prietene, în timp ce femeile aveau aceeași atitudine prietenoasă față de ei.

Gelozia

Atunci când prietenul tău își găsește o altă prietenă apare gelozia, pentru că nu-și mai petrece timpul liber cu tine. Acea gelozie rezultă din sentimentele latente despre care ai crezut că nu vor mai ieși la suprafață niciodată.

Dezamăgirea

Atunci când relația s-a terminat, te aștepți ca lucrurile să fie puțin diferite. Dar atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum te aștepți, apare dezamăgirea, care duce la sentimente reci și îndepărtare din ambele părți.

Încrederea

Așa cum poți vedea, trăim într-o lume în care prieteniile adevărate sunt din ce în ce mai puține, care sunt greu de găsit și care, de cele mai multe ori, se dovedesc a fi o prietenie superficială, materialistă, care are loc pentru omonimul său.

Neînțelegerea

Cel mai adesea, oamenii tind să confundă grijă și atenția specială ca un nivel mai profund de afecțiune. Ei tind să confunde prietenia cu dragostea și atunci apar neînțelegerile.

Suntem prea diferiți

Pentru că apare ciocnirea de interese, este posibil să nu existe lucruri în comun sau de interes pentru cei care decid să lege o prietenie, deoarece fiecare persoană este diferită.

clickpentrufemei.ro


Distribuie