Iată cum deosebeşti un burlac de un bărbat însurat

Distribuie

Se pare că după căsătorie, mulţi bărbaţi atrag femeile mai mult decât dinaintea căsătoriei. Astfel, te pomeneşti îndrăgostită într-un tip care arată minunat, te tratează ca pe o regină, dar, e însurat, iar tu nici nu bănuieşti că eşti o amantă, care poate distruge o familie nevinovată.

V-aţi întâlnit întâmplător, v-aţi plăcut, are grijă de tine şi se poartă frumos. Tu te gândeşti la o relaţie serioasă cu el, îţi faci planuri de viitor fără însă să ştii că este însurat şi te va lasă mai devreme ori mai târziu cu inima zdrobită.

Iată semnele bărbatului însurat:

Nu petrece alături de tine weekend-urile şi sărbătorile

În timp ce pentru un burlac timpul liber este un motiv în plus să iasă cu iubita, pentru un bărbat însurat acest timp este programat din timp pentru familie, să mergă cu copii la zoo, să facă cumpărături, să meargă cu familia la părinţi, etc. Dacă totuşi se întâmplă să petreceţi o sărbătoare sau weekend împreună, atunci acesta va sta ca pe ace. Te va scoate cel mai probabil în locuri mai puţin publice şi va insista să vă petreceţi timpul unde să fiţi numai voi doi.

Evită să facă relaţia voastră publică

Ori de câte ori aţi ieşi în oraş, acesta evită mall-urile, cafenelele cunoscute sau centrele comerciale şi va refuza să faceţi fotografii. Motivul este unul simplu, îi este frică să nu fie văzut cumva de cineva cunoscut.

Este indisponibil la telefon

Când îl suni acesta vorbeşte în şoaptă sau îţi închide telefonul, motivând că dormea. Dacă îi scrii mesaje, încearcă să termine conversaţia cât mai repede. Motivul pentru care face acest lucru este simplu, îi este frică să fie prins de soţie.

Ştii puţine lucruri despre el

E adevărat că bărbaţii sunt întodeauna mai rezervaţi ca femeile, atunci când e vorba de viaţa personală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ştii nimic despre el. Tu i-ai povestit şi câte pisici are bunica ta la ţară, el, doar care e maşina lui preferată. Nu ştii sigur unde lucrează, la cât termină ziua de muncă, ce număr de telefon are acasă, unde locuieşte, pe când el ştie totul despre tine. Dacă îl întrebi mai multe despre el şi nu vrea să răspundă, trebuie să-ţi pui un semn de întrebare. O persoană care înceracă să construiască o relaţie, nu va fi atât de închisă.

Este limitat în cheltuieli

De obicei, într-o relaţie normală, soţia cunoaşte ce salariu are soţul ei, pentru că ambii contribuie la bugetul familiei. Atunci când se vor cheltui prea mulţi bani foarte spontan, ar fi ciudat să nu observe. Dacă bărbatul de lângă tine este foarte atent la cheltuielile care le face, atunci ar cam trebui să te gândeşti asupra acestui lucru.

Dacă ai lângă tine un bărbat care îţi pune multe semne de întrebare, atunci poate ar trebui să treci direct la subiect şi să-l întrebi dacă e însurat sau nu. Dacă nu recunoaşte verbal, atunci fii sigură că gesturile vor spune totul.


Distribuie
..