Horoscopul săptămânii 9-15 martie 2018

Distribuie

Berbec

Puteţi fi alături de familie, iar cu idei originale aţi putea să contribuiţi la rezultate frumoase ale copiilor voştri sau v-aţi putea valorifica un talent. Țineţi aproape de casă sau continuaţi-vă ideile de modificări la domiciliu ori de schimbări imobiliare dacă asta vă doriţi, pentru că veţi avea surpriza să constataţi că lucrurile merg chiar mai bine decât preconizaţi. Cele singure pot întâlni acum pe cineva care să le atragă atenţia.

Taur

A cheltui acum ca să vă împliniţi visele nu este indicat, căci dorinţa de a vă schimba radical direcţia este contrară schimbării pe care destinul o pregăteşte pentru voi. Puteţi să socializaţi, să acceptaţi ieşirile cu prietenii pentru că printre ei veţi găsi un susţinător înfocat care vă poate ajuta pe viitor. Unele idei nu sunt realiste şi nici în concordanţă cu modul altora de a vedea lucrurile.

Gemeni

Ieşirile cu prietenii vor fi de bun augur, atâta timp cât nu veţi discuta despre gestionarea de bani. Dacă ajungeţi la astfel de teme, încă nu le puneţi în practică, deoarece din orice fel de iniţiere de asociere acum, cineva o să iasă păgubit. Puteţi încerca o planificare a vacanţei cât mai departe. Asocierile şi alianţele parafate nu sunt în schimb favorabile pentru voi pentru că rămâneţi dezamăgite de trădare.

Rac

Stadiul relaţiilor de parteneriat devine interesant dacă se pune accent mai mult pe o legătură mentală, iar în colaborări puteţi constata că se pot pune bazele unor afaceri de succes şi cu prietenii de dată asta. Ideile voastre vor fi respinse de subalterni, dar n-ar trebui să vă afecteze asta. Încercând să observaţi partea luminoasă a situaţiilor în care o să vă aflaţi, aveţi întreagă deschidere astrală să vi se împlinească anumite vise.

Leu

E o perioadă propice pentru a gestiona corespunzător banii altora, pentru a vă achita datoriile restante. Cele singure îşi pot găsi o relaţie satisfăcătoare în persoana cuiva din străinătate, iar cele cu copii se vor bucura de rezultatele lor şcolare. Veţi întâlni situaţii în care o să mediați conflicte şi o să căutaţi să fiţi echitabile. Procesele, moştenirile sau aprobările de credite vor veni ca o surpriză plăcută pentru voi.

Fecioară

Cariera a reprezentat un loc important în ultima vreme, iar acum vă aduce noi oportunităţi. Social, sunteți mai ambițioase în aceasta perioada, oferiți energie scopurilor profesionale, pentru că nu vă mai mulțumește punctul în care ați ajuns. Personal, tânjiţi după romantism în viaţa voastră şi doriţi să vă debarasaţi de răspunderile unei femei mature, comportându-vă ca o fetișcană lipsită de griji.

Balanță

La începutul perioadei, puteţi traversa o criză emoţională datorată unui comportament inadecvat al cuiva drag ori unor cheltuieli peste puterea voastră în acest moment. Nici la serviciu nu veţi avea liniştea sperată, pentru că trebuie să lucraţi din greu. Pentru cele căsătorite, relaţia cu partenerul de suflet ar putea fi tensionată, ceea ce face lucrurile dificile. E indicat ca în această situaţie să vă orientaţi atenţia spre alte detalii ale vieţii.

Scorpion

Puteți să întâlniţi o veche prietenă şi să acordaţi importanță vocii voastre interioare. Călătoriile pe termen scurt ar putea fi şi ele benefice. Sunteţi adaptabile şi experte atunci când vine vorba de comunicare. Mereu pregătite să învăţaţi, vi se pare greu să vă concentraţi doar într-o singură direcţie, iar această incapacitate de a vă sorta priorităţile o veţi avea, din păcate,întreagă perioada în discuţie.

Săgetător

Energia voastră se va canaliza spre sfera profesiei, în aşa fel încât să puteţi obţine o promovare pentru viitor. Cu originalitate şi idei geniale sunt şanse de a fi apreciate de şefii voştri. Deşi trecutul v-ar putea limita puţin ascensiunea, evenimentele vor afecta doar uşor calea pe care destinul v-o pregăteşte. Nu înseamnă că vi se blochează demersurile, ci că doar trebuie să depuneţi mai mult efort pentru ele.

Capricorn

Chiar dacă în primele zile nu veţi acorda atenţie muncii voastre, evenimentele vor hotărî să vă întoarceţi privirea într-acolo. Nişte acţiuni, nişte investiţii secrete şi puţin noroc vă vor ajuta să gândiţi profitabil planurile la locul de muncă, mai ales dacă există legături cu străinătatea. Puteţi aduce petrecerile alături de partener în prim plan, deşi poate că e cazul să vă preocupe mai mult problemele de serviciu.

Vărsător

Poziția guvernatorului vostru, Saturn, apasă pe zodia voastră stabilind granițe şi obligându-vă să vă recunoaşteţi limitele. Deşi aveţi temeri legate de eventuale probleme de serviciu, să ştiţi că sunteţi capabile să faceţi voi unele jocuri. Legăturile cu străinătatea sunt favorizate, iar persoanele pe care le veţi cunoaşte acum vor avea rolul lor în viaţă voastră.

Pești

Familia, casa, domiciliul vor fi pe primul loc în preocupările voastre, dar, în ciuda celor mai bune intenţii pe care le-aţi avea, mă îndoiesc că puteţi menţine armonia, mai ales cu copiii care, în loc să  arate respect, vor dori să fie cumpăraţi. Nu disperaţi însă, pentru că, indiferent de cât de materialişti pot fi ei acum, relaţia voastră se va schimba în timp!

 

clickpentrufemei.ro

 


Distribuie
..