Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2018

Distribuie

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Veți avea oferte interesante, doar că nu prea veți ști cum să alegeți, pentru că nu veți fi în formă, la capacitate maximă. Dacă o să vă dați seama că sunteți epuizate, nu ezitați să vă luați câteva zile pentru odihnă. Nu intra în aventuri care presupun fraudare. În caz contrar, sunteți vulnerabile și amenințate nu numai de amenzi grele, dar și de litigii. Atunci, nimeni și nimic nu vă va mai ajuta pentru a vă consolida credibilitatea.

Taur

Financiar, sunteți atât de indecise, încât veți dori să cheltuiți majoritatea banilor pe tot felul de prostii. Eu zic să evitați și să vă ascundeți de ispite, să nu pierdeți mult timp prin magazinele costisitoare. Oricât doriți să vă suplimentați venitul, nimic altceva nu este mai important ca sănătatea voastră și ca echilibrul în familie. O afacere nouă vă trece prin minte și, chiar dacă pozițiile planetare vă susțin startul, de voi depinde cum veți arde etapele.

Gemeni

Călătoriile în străinătate, investițiile și zona prietenilor apar în prim plan acum. Multe se vor desfășura în ritm rapid, însă nimic nu va fi simplu. Va fi nevoie de efort și răbdare atunci când lucrurile nu înaintează pe cât de repede vă doriți. Aceia care visează la postul de director, să nu-și imagineze că este totul numai lapte și miere. Aveți fler, aveți putere de convingere să vindeți orice produs. Numai flexibilitatea, logica și diplomația vă vor ajuta să înaintați.

Rac

Din punctul de vedere al sănătății, puteți simți o oboseală incredibilă. Pentru a simți din nou farmecul vieții și a adăuga energie, trebuie să aveți grijă de voi. Încercați să ieșiți din starea letargică, să vă relaxați mai mult și să faceți ce vă dictează inima. Trebuie să vă revizuiți propriul program de lucru, iar în cazuri extreme, chiar să vă luați o scurtă vacanță.

Leu

Deşi chestiuni personale vă macină mintea, mici câştiguri vor avea puterea să vă înveselească. S-ar putea modifica modul de comunicare, de planificare şi organizare pentru că cineva acolo sus v-ar putea ghida inteligent. Dacă veţi trudi din greu, dacă este dificil să respectaţi termenele în care trebuie să vă finalizaţi sarcinile, nu ezitaţi să solicitaţi amabil ajutorul unuia din şefi, pentru că vă poate susţine.

Fecioară

Poziția astrală poate ajuta la mărirea câştigurilor pe care le deţineţi deja, poate ca rezultat al unei investiţii făcute acum câţiva ani. Este nevoie doar să păstraţi echilibrul situaţiilor pe care le veţi traversa. Ca să aveți rezultate benefice, nu trebuie decât să vă faceţi timp și să descoperiţi punctele slabe, să lucraţi asupra lor. Oamenii care vor intra inopinat în viaţa voastră vă vor ajuta să  vă extindeţi sfera cunoaşterii.

Balanță

Va trebui să acceptaţi toate evenimentele care vor urma, căci nu prea aveţi de ales, indiferent că vă place sau nu. Financiar, Jupiter încă mai reglează sectorul bănesc şi vă ajută să vă menţineţi pe linia de plutire sau chiar să îmbunătăţiţi uşor lucrurile acolo. De asemenea, este posibil să vă simţiţi împovăraţi în relaţia de suflet, dar singure v-aţi asumat o mulţime de responsabilităţi. Ar fi bine dacă v-aţi depista greşelile şi aţi încerca să le corectaţi.

Scorpion

Urmează o perioadă pe cât de activă, pe atât de aglomerată şi poate chiar de frustrantă. Călătoriile pe termen scurt se pot dovedi profitabile în afaceri, mai ales în comerţ, iar contactele au şansa de a evolua. În aceeași măsură ele vă pot obosi foarte mult. Sunt posibile probleme de familie sau finanţe şi trebuie să vă concentrați atenţia asupra acestor zone.

Săgetător

Divergenţele dintre membrii familiei voastre s-ar putea accentua și aveţi tendinţa de a scăpa de ele. Nu e o soluţie bună sau corectă, ci trebuie să vă implicaţi şi să mediaţi această criză. Dacă reuşiţi să aduceţi pacea în casă, romantismul în cuplu se va aprinde ca o flacără. Vă sunt favorabile noile contacte cu străinătatea, căci veţi întâlni noi oportunităţi, mai ales dacă aveți o afacere proprie.

Capricorn

Perioada cere mult efort şi concentrare, dar se poate ca rezultatele să fie pe măsură. Este momentul potrivit să vă puneţi în aplicare proiectele cu bătaie lungă, mai ales dacă aparţineţi unor organizaţii guvernamentale sau semiguvernamentale. Chiar dacă se poate îmbunătăţi uşor starea financiară, efortul prelungit şi orele peste program vă epuizează. Testele de rezistenţă vă ajută să deveniţi oameni mai puternici, mai maturi.

Vărsător

Cu domeniul secretelor și sănătăţii activat, trebuie să acordaţi atenţie modului în care gestionați reacțiile la aflarea unor vești calomnioase, dar şi problemelor medicale cronice dacă vor reveni. Chiar dacă anxietatea şi stresul v-ar putea afecta sănătatea, o combinare a medicinei alternative cu o întâlnire la medicul de familie poate să aducă rezultate bune. În cuplu, partenerul vă surprinde neplăcut.

Pești

E nevoie să aveţi grijă şi de voi, de sănătatea voastră, pentru că neplăceri din zona prietenilor vă pot aduce tendinţa de slăbiciune în faţa infecţiilor sau a altor boli. Deşi Saturn e recunoscut ca perturbator, nu produce deteriorare definitivă pentru voi, ci chiar vă aduce oportunităţi de schimbare pozitivă după ce-i învăţaţi lecţia, chiar dacă asta se referă la noi provocări.

Astrograma săptămânii

„Vă rog frumos să-mi scrieți ce-mi rezervă astrele!” – Anișoara, născută pe 14 aprilie 1991, ora 22.00, în Țăndărei.

Pe lângă faptul că ești nativă Berbec, știai că te-ai născut sub razele difuze ale Lunii Noi? Acesta este un moment de grație asociat cu noi începuturi și cu împrospătarea energiilor creatoare. Curajul și inițiativa sunt calități forte cu care te-ai născut, dar, în egală măsură, graba, pripeala ori impulsivitatea te aduc în fața unor relații greu de gestionat, cu repercusiuni care chiar te pot afecta lungi perioade de timp. Practic, știi să formezi relații, însă nu știi să le menții. Este foarte important să nu-ți faci de prima dată scenarii de viitor îndelungat, ci să ai răbdare, să înveți să asculți, să depui efort ca să ajungi să cunoști oamenii cu adevărat, iar aici mă refer la orice tip de legături, fie sentimentale, fie de serviciu.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..