Horoscopul lunii martie 2016: carieră, iubire şi sănătate

Distribuie

Berbec

Ai energie cât pentru 10 oameni și în perioada aceasta poți face lucrurile așa cum îți dorești, fără să fie nevoie să te adaptezi la nevoile celorlalți. Prea multe schimbări nu apar. Pe plan profesional, eforturile îți sunt recompensate cu o primă sau o promovare. E posibil să călătorești luna aceasta. În privința sănătății, nu ai de ce să te îngrijorezi. Pe plan personal, dacă nu ești implicată într-o relație, ai destui pretendenți dintre care să alegi.

Taur

Problemele legate de serviciu rămân la fel de importante și ai nevoie de armonie din punct de vedere emoțional pentru a le putea depăși. Conștientizezi că succesul în carieră depinde mult de liniștea din familie. În plan sentimental, poți avea mici supărări iscate de partener, care tinde să reevalueze relația. Nu lua măsuri drastic în plan amoros deocamdată, pentru că pot fi decizii pripite.

Horoscopul lunii martie 2016 – Gemeni

E o perioadă prielnică pentru a avansa profesional, deci nu pierde ocazia și îndrăznește. Dacă ești în căutarea unui job, pregătește-te cât mai bine înainte de interviu. În ceea ce privește sănătatea, amână intervențiile importante, dacă este posibil. Dacă ții dietă, e posibil să fii descurajată de o stagnare, dar nu te da bătută. Banii nu sunt atât de valoroși pentru tine acum, nu la fel ca o carieră consolitată și o reputație bună. Pe plan personal, fii precaută în privință acceptării unui mariaj sau a unor noi prietenii.

Rac

Te concentrezi pe profesie la fel de mult ca și până acum, mai mult decât pe alte planuri. Traversezi o perioadă în care ai nevoie să fii independentă, dar și săte adaptezi la nevoile celorlalți, să dezvolți abilități sociale. Dacă apar locuri de muncă mai bine plătite sau ești promovată, nu te grăbi să acționezi. Ia în calcul toți factorii implicați și acționează în cunoștință de cauză. Planul sentimental este pe locul doi în ce te privește și nici nu vor apărea schimbări majore. Totuși, dacă ești singură, apar ocazii pentru o viitoare ocazie, după mijlocul lunii martie.

Leu

Martie va fi o perioadă dulce amăruie pentru tine. Ești optimist, încrezătoare, dar ceva pare să-ți stăvilească progresul. Cu toate că ai șanse la câștiguri nesperate în profesie, există riscul să cheltuiești peste măsură. Amână pentru o altă lună orice fel de investiție sau acțiuni care implică bani. După mijlocul lunii, se animă puțin și viața sentimentală, mai ales că-ți va da inima ghes să ieși mai des în lume, la diverse evenimente și petreceri.

Fecioară

Ai parte de armonie în familie, în cuplu. Dacă apar mici necazuri în plan sentimental, vor fi trecătoare. Pui mai presus de orice interesul celorlalți, ceea ce-ți poate afecta stima de sine, deci n-ar strica o reevaluare a relațiilor tale sociale și a modului cum acționezi. Și financiar, tot la cei din jur te gândești, lucrând mai mult pentru ceilalți și pentru a-ți plăti toate datoriile față de ei. În cuplu, pasiunea e mai important decât romantismul

Balanță

Ești interesantă mai mult ca niciodată să te simți împlinită pe plan sentimental. Dacă ești singură, este o perioadă propice pentru a începe o relație de durată, pentru că apa o mulțime de ocazii. Cu prietenii tinzi să fii puțin prea agresivă, totuși nu-ți pierzi popularitatea. Până și câștigurile financiare pot să vină mai mult tot în urma relațiilor sociale și de cuplu. E o perioadă bună pentru a face planuri financiare și a-ți stabili obiective profesionale noi. După mijlocul lui martie, se vor rezolva și mici probleme de sănătate, iar spre finalul lunii, crește interesul tău pentru aspectul exterior, dar și pentru dezvoltarea personală.

Scorpion

Te afli într-o continuă luptă de a obține armonie emoțională. Este o perioadă bună pentru perfecționarea abilităților sociale și pentru a progresa în plan personal. După mijlocul lunii martie, apar ocazii profesionale nesperate, dacă te afli în căutarea unui nou loc de muncă. În ceea ce privește dragostea, pui mai mult accent pe calitate. Dacă îți cauți jumătatea, ai șanse să o găsești în această perioadă.

Săgetător

Este o lună în care vei simți că bați pasul pe loc pe multe planuri. Dezvoltarea interioară, personală ți se pare mult mai importantă acum decât succesul profesional, cu toate că ai multă energie să evoluezi bine pe acest plan. E vremea pentru strategii noi, pentru gândirea viitorilor pași în plan sentimental. După mijlocul lunii, ai ocazia unei relații amoroase, dar nu una de lungă durată.

Capricorn

Cu toate că-ți place să-ți păstrezi independența, ai nevoie acum să-ți cultivezi abilitățile sociale, pentru a câștiga cooperarea celor din jur, la serviciu și-n familie. Ai energie din plin pentru a face față cu succes solicitărilor de la locul de muncă. Ești optimistă și te bucuri acum de roadele muncii tale. În iubire, ești gata să treci la o etapă superioară, fie că e vorba despre materializarea unei relații, fie despre a deveni părinte. Nu vei avea probleme majore de sănătate, dar n-ar fi rău să te odihnești mai mult spre finalul lunii.

Vărsător

Începutul primăverii îți aduce multă energie și o sănătate ireproșabilă. Îți vei canaliza eforturile mai mult spre dezvoltarea interioară. Te vei zbate să lași în urmă temeri și traume mai vechi. Cauți să obții noi surse de câștiguri. În caz că trebuie să faci investiții sau urmează să vinzi sau să cumperi o proprietate, informează-te bine înainte de a-ți pune banii la bătaie. Pe plan sentimental, te simți mulțumită, de aceea nici nu-ți dorești vreo schimbare. Dacă nu ai un parteneri, spre finalul lunii e posibil să întâlnești pe cineva potrivit așteptărilor tale.

Pești

Traversezi o perioadă extraordinară. Vei avea parte de reușite pe toate planurile. Cei din jur se adaptează la nevoile tale. Apar ocazii noi în profesie și în plan sentimental. Totuși, precauția nu trebuie să-ți lipsească, în ciuda norocului pe care-l ai. Financiar, nu vei întâmpina probleme anul acesta, deci poți profita să economisești pentru zile negre, nicidecum să cheltuiești peste măsură. Cu sănătatea vei sta foarte bine. Chiar te va interesa mai mult sănătatea ta financiară decât cea fizică.


Distribuie
..