Horoscopul iubirii pentru luna februarie

Distribuie

Iată că a venit şi mult aşteptata lună februarie, moment în care îndrăgostiţii îşi celebrează iubirea şi se bucură de fiecare clipă din viaţa în doi. Din punct de vedere zodiacal, astrele vor favoriza câţiva nativi în această lună, ale căror sentimente se vor amplifica. Află cum stai cu dragostea în funcţie de zodie!

Berbec

Mercur este darnic cu tine şi ţi-a pregătit câteva zile romantice pe care să le petreci cu persoana iubită. Fii mai îndrăzneaţă şi arată-ţi direct sentimentele, pentru ca cel de lângă tine să nu creadă că nu te simţi bine în compania lui. Poate ar trebui să staţi mai mult de vorbă, la un pahar de vin.

Taur

Cei câţiva pretendenţi care te tot urmăresc s-au decis să îşi demonstreze sentimentele faţă de tine şi nu te vor lăsa până nu te vor cuceri complet. Chiar dacă încă mai crezi că nu eşti pregătită pentru o relaţie de lungă durată, s-ar putea să te îndrăgosteşti când te aştepţi mai puţin.

Gemeni

Luna asta, nu vei visa doar cu ochii deschişi, ci îţi vei transforma visele în realitate! Tu şi partenerul sunteţi cuprinşi de valul iubirii, lucru care vă va ajuta să treceţi mai uşor peste obstacole. Nimic nu va sta în calea fericirii voastre atât timp cât veţi rămâne uniţi.

Rac

La capitolul dragoste, nu te numeri printre zodiile favorizate, asta pentru că încă mai ai conflicte cu partenerul şi nu ştii cum să le rezolvi. Ţi-ai dat silinţa ca relaţia să meargă, însă lucrurile nu mai ţin de tine. Poate ar trebui să iei o pauză de la tot ce îţi face rău.

Leu

Începi luna cu fluturi în stomac, însă nu la fel o vei şi termina. S-ar putea să te îndrăgosteşti mult prea repede de o persoană nouă din viaţa ta, dar să îţi dai seama că nu este cea potrivită sau că nu îţi împărtăşeşte sentimentele. Ai mai trecut prin asta, aşa că nu are rost să fii dezamăgită.

Fecioară

Luna iubirii te face să fii vulnerabilă, căci simţi nevoia de atenţie, de grijă din partea persoanei dragi şi de cât mai multă afecţiune. Dincolo de seriozitatea ta, eşti o persoană sensibilă, care are nevoie de dragoste şi înţelegere.

Balanţă

Dacă nu ai întâlnit încă pe cineva în viaţa ta, nu trebuie să îţi faci griji deoarece e pe cale să apară. Poate nu îţi vei petrece ziua îndrăgostiţilor de una singură, aşa că orice invitaţie primeşti, încearcă să nu refuzi. Nu se ştie niciodată unde te loveşte săgeata lui Cupidon.

Scorpion

Ai suferit mult în ultima vreme şi nu prea mai crezi în dragoste, nici nu vrei să auzi de ea. Cu toate astea, o anumită persoană va încerca să îţi dezgheţe sufletul şi să te facă să simţi din nou ce înseamnă să iubeşti. Poate de data aceasta va fi cu noroc.

Săgetător

Din a doua jumătate a lunii februarie, Marte îţi va da o energie pozitivă şi te va ajuta să rezolvi orice neînţelegere din relaţia de cuplu. Tu şi partenerul veţi dori să fiţi cât mai mult împreună şi veţi realiza că nu puteţi trăi unul fără celălalt. Nu ar strica să îi faci o surpriză pe gustul lui.

Capricorn

Chiar dacă eşti mai tot timpul ancorată în viaţa profesională, nu ar strica să îţi faci puţin timp şi pentru partener şi să îi dovedeşti cât de mult îl iubeşti. Poate ar trebui să îi pregăteşti o cină romantică sau să îl surprinzi cu un cadou drăguţ. Nu uita, detaliile fac diferenţa!

Vărsător

Familia va fi pe primul loc pentru tine, asta pentru că îţi place să te dedici şi să îi vezi zâmbind pe cei din jurul tău. Plănuieşti o călătorie frumoasă alături de partenerul tău, moment de care trebuie să profiţi la maximum. Încearcă să te relaxezi mai mult şi să fii mai tandră cu cel de lângă tine.

Peşti

Abia spre sfârşitul lunii, e posibil ca dragostea să îţi surâdă din nou. Vei cunoaşte pe cineva după care ţi se vor aprinde călcâiele, însă nu vei şti cu adevărat dacă sunteţi sau nu compatibili. Partenerul va fi mult prea misterios pentru tine, astfel că rămâne de văzut cât de mult te va atrage.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..