Horoscopul iubirii pe luna aprilie

Distribuie

Vrei să știi cum stai cu dragostea în cea de-a doua lună a primăverii? Astrele promit că nicio zodie nu va fi ocolită de sentimente puternice: bucurie, satisfacție, revoltă, indecizie și nu numai.

Află cum stai pe plan amoros în luna aprilie și vezi dacă nu cumva poți preveni unele evenimente neplăcute, cum ar fi o despărțire.

 Berbec

În prima parte a lunii ai tendința să îți schimbi puțin comportamentul și să nu mai acționezi așa de impulsiv. Cel puțin, când vine vorba de iubire nu te mai aprinzi așa de repede. Îți analizezi sentimentele și mișcările.

E un lucru benefic, pentru că așa vei reuși să iei decizii bune pentru relație. Se prevede, însă, o posibilă despărțire, acolo unde este cazul. Trebuie privită ca pe un nou început.

Taur

Luna aprilie debutează pentru tine cu o nevoie mare de a reflecta asupra persoanei iubite, mai exact asupra sentimentelor pe care le investește în relație. Din fericire, a doua parte a lunii te provoacă să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai matură.

Gemeni

Dacă ești nativ gemeni, află că ție luna aprilie îți aduce vești bune pe plan sentimental. Ai parte de momente frumoase în doi, pline de erotism.

Totuși, se poate întâmpla să-ți iasă în cale o nouă iubire, așa că e bine să ții ochii deschiși și să zâmbești larg, pntru că nu știi cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.

Rac

Pe tine te așteaptă, poate, vești mai bune în luna mai, pentru că în aprilie lucrurile nu stau deloc bine. Relația de cuplu este vulnerabilă conflictelor și de aceea e posibil să se răcească sentimentele dintre voi. În plus, din cauza neînțelegerilor, ești nevoită să faci compromisuri, multe și importante. Răbdare și diplomație.

Leu

Pentru toți nativii zodiei leu, cuvintele-cheie ale lunii aprilie sunt: surprize, distracție și activități noi. Alături de iubitul tău ai parte de multe momente palpitante, cărora le veți face față cu succes. Mai mult, schimbările vor reuși să vă unească și mai tare.

Fecioară

Trebuie să ai mare grijă, pentru că această lună nu este favorabilă pentru viața de cuplu. Ai tendința să cauți scandal din orice și din această cauză relația ta poate să sufere serios, mai ales că nu-ți dai seama unde greșești. Păstrează-ți cumpătul și nu acționa la primul impuls.

Balanţă

Luna aprilie nu este foarte bună din punct de vedere sentimental. Îți spunem, ca să nu fii dezamăgită foarte tare, când o să simți pe pielea ta. Dacă ești implicată într-o relație nouă, ai grijă la sentimentele partenerului, pentru că nu sunt atât de sincere cum îți dorești.

Din fericire, spre sfârșitul lunii, lucrurile intră pe făgaș normal, cel puțin pe plan amoros încep să dispară turbulențele.

Scorpion

În prima pate a lunii pur și simplu te transformi. Nu mai ești așa de pașnică și înțelegătoare, dimpotrivă. Simți nevoia să devii o adevărată războinică dornică să-și facă dreptate.

Problema e că te comporți așa și cu partenerul de cuplu, iar comunicarea cu el devine tot mai dificilă. Renunță la această abordare agresivă de exprimare, pentru că vei avea de suferit!

Săgetător

Pentru tine, luna aprilie înseamnă iubire. Fie că te gândești la relația ta, fie că visezi cu ochii deschiși la o iubire nouă, ești favorizată de astre. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, acum este momentul să începi să ai gânduri mai serioase cu pivire la întemeierea unei familii.

Capricorn

Lucru deloc neobișnuit pentru tine, ca nativ al zodiei Capricorn, în luna aprilie te vei axa mai mult pe carieră și vei lăsa un pic în spate viața sentimentală.

Știi că riști să superi persoana iubită, dar mai știi și că poți calma spiritele ușor, așa cum ai făcut-o de fiecare dată. Totuși, ca să eviți certuri serioase, încearcă să arăți puțină afecțiune și compasiune iubitului tău.

Vărsător

A patra lună din an îți promite multă aventură și pasiune alături de partenerul de viață. Ești bine aspectată din punct de vedere sentimental, așa că astrele ți-au pregătit zile pline de erotism.

Ai mare grijă că ești predispusă să cedezi unei ispite fierbinți, pe care e posibil s-o regreți ulterior.

Peşti

Trebuie să deschizi bine ochii, pentru că ție astrele ți-au pegătit o lună intensă și plină de întâmplări neobișnuite. Capcane sentimentale, tentații, provocări, la toate va trebui să le ții piept. Altfel, vei suferi. Stai cu picioarele pe pământ și nu acționa impulsiv.

realitatea.net


Distribuie