Horoscopul iubirii în luna mai

Distribuie

Nu numai că se numără printre cele mai frumoase luni ale anului, dar și printre cele mai norocoase pe plan amoros. În mai, zodiile își vor deschide inima și vor fi gata să își îmbrățișeze alesul. 

Berbec

Dacă încă nu ai cunoscut pe cineva, așteaptă-te să urmeze ce e mai bun pentru tine. Vei avea posibilitatea să întâlnești o persoană care să te contrarieze la început, dar de care să te îndrăgostești iremediabil după aceea. Nu refuza propunerile de a ieși mai des în oraș.

Taur

În cazul tău, dragostea îți dă aripi și te înfrumusețează. Luna mai este destinată partenerului, așa că vei simți nevoia să petreci cât mai mult timp alături de el. Ești dispusă să îi faci toate poftele și faci eforturi pentru ca el să fie mulțumit de tine.

Gemeni

Încă nu ai întâlnit jumătatea, dar ești foarte aproape de a o găsi. Poți să te gândești deja cum o vei impresiona sau la ce tehnici de cucerire vei apela. Știi că ai un șarm aparte, așa că te bazezi pe trăsăturile tale de caracter pentru a atrage atenția.

Rac

Viața ta amoroasă este destul de tumultoasă, însă acest lucru nu îți garantează neapărat fericirea. Deși ai o viață perfectă în sânul familiei, gândul tău este la o altă persoană, care ți-a acaparat toată atenția. Încearcă să o uiți, asta dacă vrei cu adevărat să fii fericită în dragoste.

Leu

Ești în discuții cu un pretendent care te place, dar care nu îndrăznește să facă următorul pas. Orgoliul tău e uriaș, așa că nici tu nu te lași mai prejos. Îți place să te îndrăgostești, însă nu vrei să insiști la acest capitol. Mai va fi o lună plină de surprize.

Fecioară

În ultima perioadă, nu prea te-ai mai gândit la dragoste, ci te-ai axat mai mult pe alte lucruri care acum pălesc în fața iubirii. Ești decisă să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu, așa că ai un plan bine stabilit. Nu numai că te implici trup și suflet, dar dai dovadă de perseverență.

Balanță

Poate că luna mai nu îți aduce nimic special în privința dragostei, dar te face să te gândești la iubire și să fii mai dornică de a-ți deschide sufletul. Începi să ieși mai des cu persoane necunoscute și să îți faci relații. Orice ar fi, stai departe de aventuri.

Scorpion

În mai, vei avea motive să îți dezvolți latura posesivă din pricina geloziei. Un simplu mesaj sau un schimb de priviri între partener și o persoană de sex opus te va pune pe jar. Totuși, nu trebuie să începi un conflict când încă nu ești sigură de ceea ce există.

Săgetător

În mai, vei călători într-o destinație de vis alături de partener. Chiar și câteva zile libere te vor face să spargi rutina și să te refugiezi în brațele celui drag. Dacă vă gândiți împreună la un pas important în relație, acum e cel mai bun moment.

Capricorn

Te plângi că lucrurile nu merg așa cum ar trebui în relația ta amoroasă, dar nici nu prea faci nimic pentru a rezolva lucrurile. Ești genul de persoană care așteaptă ca totul să se rezolve de la sine, când o simplă comunicare poate detensiona relațiile.

Vărsător

Luna mai îți va aduce pe cineva nou în viața ta, de care să te bucuri așa cum știi tu mai bine. Vei fi provocată intelectual, vei avea discuții intense cu persoana dragă și abia după un timp vei realiza că e posibil să fie chiar jumătatea pe care o cauți de ceva vreme.

Pești

Iubirea te-a cam dezamăgit în ultima perioadă, însă ești pregătită chiar și să mai suferi încă o dată, doar de dragul fiorilor pe care îi simțeai alături de cel de care te îndrăgosteai. Pui mult suflet când iubești, așa că ceilalți ar trebui să aprecieze felul tău de a fi.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..