Horoscopul femeilor singure în 2016. Zodia care are cele mai mari șanse să-și găsească jumătatea

Distribuie

Cele mai multe dintre nativele pe care anul 2016 le-a găsit fără un partener de cuplu au șanse sporite ca în acest interval să-și afle jumătatea. Află dacă te numeri printre ele!

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Berbec
Pentru nativele în Berbec care n-au un partener de cuplu, va fi greu să se decidă ce-și doresc cu adevărat. Din fericire, neliniștile și ezitările vor fi prezente numai în prima parte a acestui an, când e posibil să apară și probleme legate în familie. După aceea, cresc șansele să construiești o relație pe plan personal.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Taur
În primele 3-4 luni ale acestui an, nu se va petrece nimic demn de luat în seamă. De fapt, viața amoroasă a nativelor în Taur este presărată în următoarea perioadă cu aventuri. Dacă-și vor dori să se liniștească și să aibă o relație de durată, evitând complicațiile, ar fi bine să facă schimbări radicale și să-și dea frâu liber sentimentelor, atunci când se îndrăgostesc.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Gemeni
Până la mijlocul anului, nu vor fi schimbări importante în dragoste pentru cele născute sub semnul zodiacal Gemeni. Dacă intenționează să-și întemeieze o familie anul acesta, nu trebuie să caute cu disperare un partener, să ia decizii pripite sau să grăbească lucrurile, chiar dacă ceasul biologic începe să ticăie. Urmează o perioadă propice mai degrabă testelor sau tatonării terenului.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Rac
Primele șase luni ale acestui an sunt speciale în viața nativelor care nu au un partener de cuplu. Vor fi înconjurate de admiratori atrași de farmecul și temperamentul lor. Vor trece prin multe din această cauză, dar vor fi și amuzate de tot ceea ce li se întâmplă. După luna august, scad șansele ca ele să mai atragă sexul opus, dar din toamnă e posibil să se concretizeze o relație nouă.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Leu
Nativele în Leu se vor strădui foarte mult anul acesta să fie fericite și împlinite în dragoste. Totuși, dacă-și doresc să nu sufere, e înțelept să nu-și asume niciun risc și să nu accepte un partener care nu le e plac întru totul, cu gândul că se va schimba în timp

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Fecioară

Este un an interesant pentru cele născute în Fecioară care-și caută sufletul pereche. Până în vară, vor avea parte de momente pe care nu le vor uita toată viața. În vacanțele estivale cresc șansele să pună bazele unei relații stabile. Întâlnirea cu cel drag va fi surprinzătoare. Din toamnă, se vor bucura de armonie în cuplu, ceea ce le va aduce multă liniște.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Balanță

Nu vor fi evenimente importante în plan personal până în luna martie, pentru nativele celibatare. Pentru a nu se lăsa duse de val, e bine să nu fie cucerite de oricine le oferă un zâmbet sau mai multă atenție decât în mod obișnuit. Din primăvară, îi vor înțelege mai bine pe cei din jur, ceea ce le creează oportunități noi de a găsi pe cineva potrivit pentru o relație de cuplu.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Scorpion

Cele născute în zodia Scorpion se vor simți împlinite lângă un partener în care pot avea încredere deplină. E posibil să-l găsească în lunile de vară, când viața lor va deveni dinamică. Vor trăi momente memorabile alături de cineva special care e posibil să le schimbe radical viața sentimentală.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Săgetător

Nativele vor avea prea puțină energie pentru a face eforturi să-și găsească fericirea. Din păcate, situația va rămâne neschimbată pe toată durata anului. Din fericire, le va merge bine pe celelalte planuri, ceea ce este o mângâiere pentru ele. Totuși, dragostea poate apărea pe neașteptate chiar și când calculele nu arată că ar fi posibil, deci pot apărea surprize plăcute și nu e cazul să dispere.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Capricorn

Urmează o perioadă în care vor avea nevoie mai puțin de chibzuință și mai mult de efort susținut pentru a obține ceea ce-și doresc în plan personal. Dacă nu vor reuși să găsească un partener pe măsura așteptărilor lor, mai ales că au standardul destul de ridicat, din toamnă va fi tot mai greu să fie împlinite în dragoste.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Vărsător

Celibatarele în zodia Vărsător au ocazia să aleagă între două sau chiar trei posibili parteneri. Ca să ia o decizie de care să nu se plângă mai târziu, ar fi bine să-și asculte inima, să asculte bine ce spun și să urmărească atent acțiunile lor. Unii e posibil să nu fie sinceri. Ceea ce complică și mai mult lucrurile este influența extraordinară pe care o exercită ceilalți asupra lor,  în luarea unei decizii.

Horoscopul femeilor singure în 2016 – Pești

Nativele în Pești vor începe să atragă mai mult sexul opus anul acesta. Înainte de a acționa la primele indicii că sunt plăcute, e mai bine să verifice dacă au găsit persoana potrivită. Sunt tentate să dea frâu liber pasiunii, ceea ce nu e indicat să se petreacă înainte de a pune la încercare iubirea alesului.

realitatea.net


Distribuie