Horoscopul femeii pentru luna iulie 2016

Distribuie

Berbec

Berbecii vor sesiza îmbunătățiri substanțiale pe cele mai importante planuri: financiar și amoros. În cazul în care nu ești într-o relație, acum ai șanse să îți găsești alesul. Nu sunt excluse mici dispute la locul de muncă, însă nimic peste care să nu poți trece.

Taur

Relația cu iubitul se va consolida în această lună și nu este exclus chiar să îți facă o propunere neașteptată. Fie te va cere în căsătorie, fie te va invita într-o croazieră în care visai de mult să mergi. Pe plan financiar nu te poți plânge, dar mereu este loc și de mai bine.

Gemeni

Nu ai chef de nimic, nu îți dorești decât să mergi în concediu, să te relaxezi. Astrele îți surâd și vei câștiga un premiu valoros sau vei recupera o sumă de bani pe care o credeai pierdută. Așadar, ai toate motivele să îți faci planuri de vacanță.

Rac

În iulie poți trece printr-o perioadă dificilă, însă către finalul lunii te redrezei. Poți rămâne fără job sau te desparți de iubit, cu toate astea, o nouă oportunitate se va ivi, deci, nu-i da cu piciorul.

Leu

Ești mereu plină de viață, iar căldura de afară te face să te simți minunat. Prietenii roiesc în jurul tău, iar propunerile de concediu se țin lanț. Ești pe punctul de a semna un contract foarte important, dar, fii atentă, este posibil ca afacerea să nu fie atât de profitabilă pe cât te aștepți.

Fecioară

Pot apărea discuții aprinse cu iubitul, însă spiritual tău optimist atrage toate energiile pozitive, așa că problemele dispar. În a doua parte a lunii este posibil să primești o vizită neașteptată, care îți va da viața peste cap.

Balanță

În luna iulie pot să apară mici intrigi venite din partea unor persoane la care nu te aștepți. Ai grijă ce spui, cui spui, pentru că s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva ta. Șeful anunță restructurări în firmă, deci nu ar fi rău să fii puțin mai drăguță cu el în perioada asta.

Scorpion

Ai parte de momente minunate în cuplu, în luna iulie. Pe plan financiar, însă, pot să apară probleme în prima parte a lunii. Niște cheltuieli neprevăzute te pot obliga să faci un împrumut. În cea de-a doua parte, situația se redresează, dar nu complet.

Săgetător

Nu te gândești decât la sex, iar asta nu este rău. Partenerul este bucuros să te redescopere plină de pasiune. Lași deoparte grijile cotidiene și te dedici trup și suflet relației. Nu este exclusă nici o mică escapadă în orașul vostru de suflet.

Capricorn

Luna iulie se anunță una incendiară pentru Capricorni. Pot apărea discuții în cuplu sau la serviciu, dar nu te lăsa afectată. Tot ce îți dorești este să ai parte de puțină liniște. Este posibil să pleci două zile în Deltă sau la țară, la bunici.

Vărsător

Pe plan financiar o duci excelent, nu ai de ce te plânge. Însă nu poate să meargă totul perfect. Din punct de vedere amoros, relația cam scârțâie și este posibil să vă despărțiți temporar. Dar asta nu te demoralizează. Ai strâns destul optimism în tine, încât să vezi doar partea plină a paharului:mai mult timp pentru tine.

Dacă nu ai un iubit, îți poți găsi jumătatea în luna iulie. În schimb, dacă ești deja într-o relație, aceasta se poate consolida. Cert este că ai fluturi în stomac, așa că de contul golit nu prea îți mai pasă.

clickpentrufemei.ro


Distribuie