Horoscop weekend 13-15 ianuarie. Gemenii au parte de momente de neuitat

Distribuie

Weekendul 11-13 ianuarie este unul bogat în evenimente. Gemenii și Sorpionii se vor distra la maxim în acest sfârșit de săptămână, iar Fecioarelor li se vor ivi o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze. Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru weekendul 11-13 ianuarie. 

Berbec 

Berbecii se vor simți lipsiți de noroc în acest weekend, dar ceea ce nu știu este că foarte curând vor avea parte de o surpriză uriașă, ce îi va bucura teribil. În relația cu persoana iubită, Berbecii ar putea avea parte de câteva certuri, dar lucrurile vor reveni la normal.

Taur

Taurii vor avea un weekend destul de neplăcut, deoarece nu vor avea posibilitatea să facă ce ar avea chef să facă. Acești nativi vor fi obligați să rezolve o problemă personală, eventual chiar una legată de propria locuință.

 

Gemeni 

Gemenii se vor distra pe cinste în acest sfârșit de săptămână, alături de oameni dragi, care îi admiră pentru pofta lor de viață. Nativii acestei zodii care nu au o relație amoroasă ar putea întâlni o persoană specială în acest weekend.

Rac 

Racii vor fi extrem de sensibili în acest weekend, motiv pentru care s-ar putea certa cu persoana iubită ori cu prieteni. Tot ce vor spune ori vor face acești oameni li se va părea Racilor greșit ori jignitor. Autocontrol ori timp petrecut singuri – acestea sunt recomandările pentru Raci.

Leu 

Leii vor avea parte de o dezamăgire în acest weekend, cel mai probabil în dragoste. Ceva pentru care au muncit în ultima vreme nu va avea rezultatele sperate. Însă, le este recomandat să privească totul drept o lecție de viață.

Fecioară 

Fecioarele vor avea o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze – cel mai probabil vor putea face o călătorie alături de prieteni ori de persoana iubită. Dacă vor accepta șansa ce li se oferă, Fecioarele își vor recăpăta echilibrul emoțional.

Balanță

Balanțele își vor vedea unele planuri ruinate și vor învăța că, uneori, spontaneitatea este un lucru bun. Nativii care își doresc o relație amoroasă vor trebui să fie mai puțin rigizi în interacțiunile cu ceilalți.

Scorpion

Scorpionii vor avea un weekend liniștit și distractiv – vor face sport și își vor planifica o rutină pentru a-și reveni în formă. În plus, cei singuri ar putea avea o întâlnire interesantă.

 

Săgetător

Săgetătorii se vor confrunta cu probleme financiare, începând din acest weekend, motiv pentru care ar putea avea parte și de certuri cu persoana iubită.

Capricorn 

Capricornii ar putea intra într-o încurcătură, dacă nu vor fi foarte atenți. Acestor nativi le este recomandată prudență maximă în tot ceea ce spun sau fac.

Vărsător 

Vărsătorii vor trebui să fie cu ochii în patru, deoarece cineva vrea să îi păcălească. Acești nativi ar face bine să își asculte intuiția și să fie onești cu cei din jur.

 

Pești

Peștii vor ajunge, cel mai probabil, să facă o greșeală pe care o vor regreta. Ei vor învăța ca, de acum încolo, să nu mai lase niciodată garda jos.

clickpentrufemei.ro


Distribuie