Horoscop. Top cei mai fustangii bărbaţi ai zodiacului. Află de cine să te fereşti

Distribuie

Nativul din Balanţă este foarte nehotărât şi se lasă purtat de val atunci când vede o femeie mai frumoasă decât partenera lor de viaţă.

1. Peşti

Bărbaţii din această zodie ocupă locul 1 în acest top fără să existe vreun pericol că vor fi detronaţi. Acest bărbat poate avea o amantă în timp ce este angajat într-o relaţie cu tine şi nu îţi va spune că iubeşte pe altcineva pentru că este prea laş să înfrunte adevărul. Caută mereu fructul interzis şi este atras în permanenţă de ceea ce nu are!

2. Balanţă

Acest nativ poate să te trădeze cu o mare uşurinţă, pentru că acţionează instinctiv şi nu se gândeşte la consecinţe. Mereu va avea păreri admirative despre femeile frumoase şi foarte aranjate, fie în prezenţa ori absenţa ta. Este foarte nehotărât neştiind ce vrea de la viaţă, poate avea şi amantă şi soţie, căutând în permanenţă ceva mai bun pentru ei!

3. Berbec

Cu siguranţă aceşti nativi nu sunt loiali, ei fiind foarte afemeiaţi şi atraşi de lucruri interzise. Sexul e foarte important pentru ei şi îşi aleg partenerele în funcţie de pasiunea cu care sunt înzestrate. Se plictisesc repede şi caută mereu ceva nou odată ce femeia de lângă ei nu mai are nimic să le ofere!

4.Gemeni

Gemenii sunt destul de fustangii şi iau o menţiune pentru poziţia lor în acest top. Ei pot iubi cu aceeaşi pasiune mai multe femei în acelaşi timp şi sunt dornici de a experimenta tot mai multe lucruri noi. Ca să poţi ţine un astfel de partener lângă tine, trebuie mereu să evoluezi şi să te reinventezi, prea mare efortul pentru un bărbat, nu?

5. Săgetător

Acest nativ vrea să facă de toate pe parcursul vieţii, aşa că va experimenta cu siguranţă cum este să fie şi cu o altă femeie în afară de tine. Nu face o regulă din asta, însă dacă se îndrăgosteşte de altcineva, nu se mai uită la ce lasă în urmă. Nu trăieşte cu regrete şi se gândeşte mai mult la el decât la cei din jurul lui, fie ei copii ori soţie.

6. Leu

Leul poate fi şi cuminte, dar poate călca şi strâmb din curiozitate. Dacă a fost prins, îşi va asuma şi va pleca din viaţa ta, iar dacă nu, cu siguranţă va face acest episod uitat. El iubeşte cu patos şi atunci când o face luptă pentru persoana respectivă, însă în acelaşi timp adoră să flirteze şi să se simtă macho.

eva.ro


Distribuie
..