Horoscop săptămânal 21-27 ianuarie. Banii vin de unde se așteaptă mai puțin!

Distribuie

Horoscopul 21 – 27 ianuarie 2019 aduce vești importante pentru mulți nativi. În această săptămână, marcată de Luna Plină în Leu, apar sume de bani neașteptate. Totodată astrele vă avertizează să nu ingorați problemele, mai ales cele de cuplu.

BERBEC

O săptămână în care sunt favorizare câștigurile. Banii ar putea veni de unde se aștept mai puțin, iar sumele primite le vin ca o gură de oxigen.

Atenție la problemele din relație care au rămas nediscutate. Nu încercați să ignorați supărările partenerului și să credeți că totul se va rezolva de la sine.

TAUR 

Este posibil să ţi se repartizeze noi sarcini de serviciu care te vor stimula. Munca grea din ultima perioadă va fi răsplătită, însă mai ai de așteptat până când acest lucru se va întâmpla.

Cineva care nu te prea iubeşte va începe să te bârfească încercând să ţeasă tot felul de intrigi în jurul tău. Cel mai înțelept din partea ta ar fi să ignori toate aceste vorbe și să nu încerci să te răzbuni.

GEMENI 

Evită să faci reproşuri mai ales că prietenii sunt de partea ta şi vor compensa lipsa fiinţei iubite. Dacă eşti singur, spre sfârşitul lunii ai putea face o cunoştinţă care te va entuziasma. Nu este cazul să gândeşti pe termen lung la o astfel de relaţie.

Energia fizică va fi mult sub nivelul obişnuit aşa că, nu este cazul să-ţi faci un program prea încărcat.

RAC

Din păcate, conjunctura astrală avertizează asupra unor probleme de sănătate care ar putea să apară în această perioadă. Şi în primul rând energia fizică va fi tot mai scăzută aşa că, nu este cazul să exagerezi cu activităţile.

Vei face rost, însă, de niște bani care te vor ajuta să depășești o perioadă mai puțin bună din punct de vedere financiar.

LEU

La serviciu traversezi o perioadă în care eşti obligat să faci tot felul de activităţi mărunte, dar asta nu este o problemă pentru tine. Te descurci bine cu munca de rutină şi vei avea ocazia să fii apreciat pentru asta.

O bună parte din timpul liber îl vei dedica acesteia şi veţi petrece clipe excelente împreună. Oricum, comunicarea cu partenerul de suflet, dar şi cu prietenii va evolua cât se poate de bine.

FECIOARĂ

Starea ta generală nu va fi nemaipomenită. Eşti nemulţumit de problemele cu care te confrunţi şi care par a nu se mai termină şi asta te face mal pesimist.

Nici energia fizică nu este la nivelul obişnuit aşa că, nu este cazul să faci mai mult decât este absolut necesar.

BALANȚĂ

Situaţia financiară se arată în continuare excelentă pentru tine. Ai ocazia să-ţi pui proiectele în practică şi să câştigi bani frumoşi. Ai putea face o investiţie în cămin în această săptămână.

Este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu neînţelegeri în relaţia cu părinţii. Din fericire, conjunctura va fi de scurtă durată, aşa că rezolvările nu vor întârzia.

SCORPION

Mal ales pentru cel căsătoriţi perioadă se anunţă foarte importantă căci vor pune la punct proiecte legate de cămin.

Cei care nu sunt căsătoriţi ar putea profita de conjunctura favorabilă pentru a-şi prezenta partenerul familiei şi, cu siguranţă lucrurile vor evolua cum nu se poate mal bine.

SĂGETĂTOR

Din punct de vedere sentimental lucrurile evoluează bine, chiar dacă, pe alocuri, mai apar unele neînţelegeri. încearcă să-ţi păstrezi calmul şi, mai ales, nu insista în a-ţi impune punctele de vedere.

Situaţia materială nu va evolua chiar aşa cum îţi doreşti, dar nici nu îţi va face probleme mari.

CAPRICORN

Vei dispune de o cantitate impresionantă de energie, dar vei fi tentat să o foloseşti în foarte multe direcţii şi nu vei reuşi să finalizezi ceea ce-ţi propui.

La sfârşitul săptămânii este posibil să se deterioreze câte ceva pe acasă, ceea ce te va obliga la o cheltuială ce nu era prevăzută.

VĂRSĂTOR

Este bine să ştii că vei avea cheltuieli mult mai mari decât până acum. îmbunătăţirea sănătăţii te va obliga să bagi adânc mâna în buzunar, dar cum rezultatele vor fi favorabile nu are de ce să-ţi pară rău.

O persoană din anturajul tău te vorbește pe la spate și vei afla cât de curând acest lucru.

PEȘTI

O bună parte din energia ta va fi orientată spre relaţia cu partenerul şi, în general, de tot ceea ce ţine de chestiunile sentimentale.

Te vei bucura de un bun echilibru energetic pe parcursul acestui interval chiar dacă vor fi şi momente în care sănătatea îţi va da de furcă. Este posibil să te confrunţi cu dureri de oase sau cu probleme ale articulaţiilor.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..