Horoscop săptămânal 18-24 februarie 2019. Trei zodii încep o nouă poveste de dragoste

Distribuie

Săptămâna 18-24 februarie 2019 aduce în prim-plan dragostea, astfel că nativii care sunt deja în relații își pot spune adio, iar cei singuri să-și întâlnească marea dragoste. Vizați sunt fecioarele, scorpionii și peștii. Așa că deschideți bine ochii. S-ar putea ca sufletul pereche să fie chiar în fața voastră. 

Horoscop săptămânal Berbec

Cei născuți în zodia Berbec trec printr-o etapă de interiorizare posibil provocată fie de probleme cu legea, cu instituțiile statului, fie de stresul acumulat la locul de muncă, mai ales dacă la mijloc este vorba și de probleme de sănătate apărute ca urmare a acestui fapt. Nu este exclus să reia legătura cu o persoană din trecutul lor care și-a pus puternic amprenta asupra lor și din cauza căreia au făcut schimbări remarcabile în viață.

Horoscop săptămânal Taur

Cei născuți în zodia Taur își canalizează toată atenția asupra prietenilor. Nativii vor petrece mai mult timp alături de aceștia, vor planifica împreună evenimente și își vor lărgi cercul de cunoștințe. Există șanse mari ca o relație de prietenie mai veche să reintre în atenția lor, să reia o legătură cu o persoană cu care s-au certat pe care fie o întâlnesc din întâmplare, fie o contactează ca urmare a unor mustrări de conștiință.

Horoscop săptămânal Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia asupra sectorului socio-profesional, capitol la care nativii vor dori să aducă îmbunătățiri. Cei care-și doresc să avanseze în funcție pot începe demersurile necesare pentru a-și îndeplini visul. Este o perioadă bună pentru a se face remarcați și apreciați în plan profesional. Pe de altă parte, este posibil ca tot acest interes constant față de carieră să aducă nemulțumiri în familie, în special în relația cu părinții și partenerul de viață, aceștia simțindu-se excluși.

Horoscop săptămânal Rac

Cei născuți în zodia Rac își concentrează toată atenția pe studiu și acumularea de noi cunoștințe. O serie de nativi vor decide că este momentul să învețe mai mult, să se perfecționeze într-un domeniu și nu este exclus să înceapă un curs de dezvoltare profesională. În plus, Luna Plină va cere culegerea roadelor unei activități intelectuale, încheierea unei perioade de învățare, iar acei nativi care au de susținut cursuri vor avea parte de succes. Pe de altă parte, în acestă perioadă crește interesul pentru călătorii în străinătate și-și pot face planuri în acest sens.

Horoscop săptămânal Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt determinați să-și îmbunătățească situația financiară, iar în această perioadă vor avea parte de susținere astrologică în acest sens. În primul rând, nativii se vor preocupa să rezolve o problemă care are legătură cu legea, cu instituțiile statutului și nu este exclus să fie vorba de un proces de partaj (în special în cazul celor care se află în divorț) sau de dezbaterea unei moșteniri. Astfel, aceștia pot primi o sumă de bani de la rude sau de la partenerul de viață.

Horoscop săptămânal Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de multe evenimente și experiențe în sectorul sentimental. În timp ce Soarele le aduce energia de care au nevoie pentru a se preocupa de partener și de relația de cuplu, Luna Plină, care se formează întocmai în semnul lor, le poate aduce încheierea unei etape în acest sens. Astfel, nativii care se află în relații, în căsătorii care nu mai funcționează vor face marele pas și vor încheia acest capitol din viață. Este posibil ca unii dintre aceștia chiar să înainteze cererea de divorț. Cei singuri pot avea marea oportunitate de a începe o nouă poveste de iubire.

Horoscop săptămânal Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de reorganizarea sarcinilor și responsabilităților la locul de muncă. Nativii își doresc sa-și eficientizeze munca și să devină mai conștiincioși în îndeplinirea atribuțiilor. Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, reușind să vindece afecțiunile cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop săptămânal Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza toată energia în scopul îmbunătățirii relației cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. Moment favorabil pentru artiști și pentru cei care întreprind activități de creație. Se pot înregistra succese remarcabile la aceste capitole și sunt sfătuiți să-și pună mai mult în valoare talentele cu care au fost înzestrați. Luna Plină poate aduce încheierea unei relații de prietenie sau, în unele cazuri, asumarea unei relații de dragoste.

Horoscop săptămânal Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își vor canaliza întreaga energie către familie și locuință. Nativii pot dizolva neînțelegeri mai vechi cu rudele, pot clarifica situații care țin de administrarea casei și pot face investiții în acest sens. Din punct de vedere financiar se vor bucura de susținere în sensul creșterii veniturilor. În plan sentimental pot avea parte de discuții lămuritoare cu persoana iubită. Luna Plină se formează în sectorul socio-profesional, iar nativii vor avea șansa de a încheia un capitol și de a culege roadele.

Horoscop săptămânal Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea energia necesară pentru a susține orice tip de comunicare, de la un simplu dialog cu cei dragi și până la discursuri în public. Nativii vor fi mai vocali ca niciodată, se vor exterioriza și nu vor mai alege să tacă de dragul altora sau pentru a evita conflictele, ci își vor exprima cu curaj părerile și ideile. De asemenea, vor întreprinde deplasări în vederea rezolvării unor situații amânate până acum și-și vor face planuri de vacanță. Nu este exclus să călătorească în străinătate.

Horoscop săptămânal Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de energia Soarelui în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, nativii vor fi favorizați din punct de vedere astrologic să întreprindă demersuri pentru consolidarea bugetului și îmbunătățirea veniturilor. În plus, și Luna Plină se formează tot într-un sector financiar, al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul, ceea ce face ca demersurile de natură financiară întreprinse acum să aibă mai multe șanse de izbândă.

Horoscop săptămânal Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor avea parte de energie, de bună dispoziție, de mai multă determinare să-și pună în aplicare planurile și proiectele. Totodată, acum se va activa și axa relațională și cum Luna Plină se formează întocmai în sectorul sentimental, nativii care sunt singuri au mari șanse să înceapă o nouă poveste de iubire.

clickpentrufemei.ro


Distribuie