Horoscop: Ce animal de companie ți se potrivește, în funcţie de zodie

Distribuie

Semnul astral care te guvernează poate sugera și ce animal de casă este ideal pentru tine. În funcție de caracteristicile generale ale necuvântătoarelor și cele ale fiecărei zodii, astrologii au făcut o listă cu animalele de casă care pot conviețui cu nativii fiecărei zodii., scrie clickpentrufemei.ro.
Ție ți se potrivește ce au ales specialiștii pentru tine? Dacă nu, verifică și la ascendent!

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Berbec
Toată ziua cu treburi, nativii acestei zodii își pot alege animale care se descurcă și singure și nu suferă când sunt lăsate multe ore fără să fie băgate în seamă.

Cel mai important este ca aceste necuvântătoare să nu necesite mult efort pentru îngrijire. Pe scurt, nativelor în berbec li se recomandă să-și ia un acvariu cu pești.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Taur
Reprezentanţii acestei zodii preferă animăluțele de mici dimensiuni. Toate le plac, așa că nu pot lua ușor o decizie, dacă au de unde alege. Broasca țestoasă le aduce liniște și se dovedește a fi cea mai bună alegere dintre toate.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Gemeni
Nativii în gemeni au nevoie de un animal de companie care să le fie aproape în orice moment al zilei. Un câine ar fi ideal pentru ei, iar acela poate fi de mici dimensiuni și musai vesel și activ, cum este bichonul.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Rac
Cei născuţi sub acest semn astral au nevoie de afecțiune și atenție, așa că vor căuta un animal fidel și tandru. Labradorul poate fi o alegre potrivită, pentru că este un animal de casă drăgăstos, intuiește când ai cea mai mare nevoie de el și ține minte care sunt nevoile tale. Odată adus în casă, labradorul este trup și suflet pentru stăpân.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Leu
Nativii în leu sunt orgolioşi şi mândri, însă au poate cel mai mult nevoie de atenție și iubire dintre toate reprezentantele zodiacului. Pisica din rasa norvegiană de pădure este inteligentă, jucăușă, afectuosă și s-ar putea preta personalității nativilor în această zodie.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Fecioară
Persoanele născute sub acest semn astrologic sunt tipicare și meticuloase, de aceea animalul de companie potrivit lor trebuie să fie liniștit, ca să nu le scoată din ritmul zilnic. Un hamster este ideal, pentru că nu necesită un efort mare pentru îngrijire și nu face dezordine.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Balanță
Reprezentanţii născute în zodia balanței sunt adepţi ai frumosului din natură, fie că vorbim de arhitectură, de flori, de animale, de oameni.

Dacă ar fi să-și aleagă un animal de companie, atunci cel mai bine li s-ar potrivi un acvariu cu pești exotici, multicolori, care să le relaxeze cu mișcările lor hipnotizante.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Scorpion
Nativii acestei zodii sunt mai speciali, în sensul că nu se dau înapoi de la a avea o șopârlă drăguță ca animal de companie, dar n-ar ști ce să aleagă între o reptilă și o pisică, de exemplu o pisică din rasa abisiană.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Săgetător
Animalul de companie potrivit pentru femeia în săgetător trebuie să iubească mișcarea și să facă față călătoriilor dese pe care simte nevoia stăpâna lui să le facă. Unei iubitoare de mișcare în aer liber i s-ar potrivi un câine-lup.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Capricorn
Pentru cei născuţi în zodia capricoprn, deținerea unui animal de companie nu este o prioritate, însă trebuie să recunoască faptul că dacă ar fi să aleagă ar opta pentru unele care nu necesită multă atenție și care aduc fericire în casă. De exemplu, papagalii, care înveselesc cu trilurile lor toată casa.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Vărsător
Reprezentanţii a cărei existență este guvernată de zodia vărsător au o fire prietenoasă și doar în prezența unui câine jucăuș se pot simți cel mai bine.

Cele de talie mică le vor binedispune pe nativele în vărsător. Nu contează dimensiunea părului sau a urechilor, mic și vesel să fie.

Ce animal de companie ți se potrivește după zodie – Pesti
Alţi nativi nu-și doresc să strângă toată ziua în urma animalului de companie sunt cele născute în zodia pești.

Acestea nu sunt dispuse să ofere multă îngrijire și atenție animalului de companie, desi au nevoie, în subconștientul lor de unul. Ideală în acest caz este pisica persană, pentru că aceasta nu este atât de pretențioasă precum sunt felinele din alte rase.


Distribuie
..