HOROSCOP: Află ce îţi rezervă astrele în noiembrie 2018

Distribuie

Luna noiembrie aduce nu doar schimbări de temperatură, ci şi schimbări în viaţa sentimentală sau în carieră pentru unii nativi din zodiac. Şi, dacă astrele rezervă pentru mulţi momente pline de strălucire şi ascensiuni pe plan profesional, nici la capitolele dragoste sau sănătate nu stau prea rău. Iată la ce să te aştepţi în noiembrie 2018, în funcţie de zodie.

BERBEC, NOIEMBRIE 2018- În luna noiembrie puteţi avea succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Persona iubită şi partenerii de afaceri vă apreciază ideile, mai ales că sunteţi deosebit de simpatici, amabili şi glumeţi, ceea că vă face să fiţi sufletul oricărei reuniuni de familie. Sunteţi nevoiţi să faceţi unele cheltuieli destul de mari care vă vor cam dezechilibra bugetul, dar acesta nu este neapărat un motiv de îngrijorare.
TAUR, NOIEMBRIE 2018– Luna noiembrie este cu adevărat norocoasă. Veţi primi veşti bune, bani şi chiar cadouri, ceea ce vă va da o stare minunată/ O incertitudine în privinţa relaţiei de cuplu  în schimb, vă determină să deveniţi suspicioşi şi chiar geloşi, dar nu este cazul să vă alarmaţi. Cât despre viaţa socială, aveţi grijă ce impresie lăsaţi persoanelor pe care abia le-aţi cunoscut pentru că, se pare că vor face şi ele parte din viitorul dumneavoastră apropiat.
GEMENI, NOIEMBRIE 2018 Treceţi printr-o perioadă lipsită de strălucire. Plictiseala sau rutina vă fac să vă simţiţi inconfortabil la serviciu. Nu este cea mai bună lună în care să faceţi schimbări, iar partenerul de viaţă s-ar putea simţi respins. Încercaţi să fiţi înţelegător.
RAC, NOIEMBRIE 2018– Faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă împărtăşească din experienţa sa de afaceri. Sunteţi din ce în ce mai hotărât să începeţi propria afacere, dar tindeţi să neglijaţi ceea ce simte şi gândeşte partenerul şi să luaţi decizii în numele amândurora fără să-i cereţi acordul.
LEU, NOIEMBRIE 2018 Luna aceasta aveţi ocazia ideală să vă faceţi remarcat, pentru că veţi fi singurul care va şti cum să rezolve o anumită problemă complicată. S-ar putea să aflaţi că aţi pierdut banii investiţi într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că nu prea aveţi şanse. Veţi da dovadă de o mai mare prudenţă în afirmaţiile pe care le faceţi şi să nu faceţi destăinuiri importante.
FECIOARĂ, NOIEMBRIE 2018– Şansa vă surâde în activităţi de investiţii şi nu numai. Este posibil să aveţi un noroc neaşteptat în acest domeniu. Ceea ce aveaţi programat în această lună rămâne nerezolvat, pentru că apare un element neaşteptat care dă peste cap tot ce v-aţi propus. În schimb, puteţi rezolva micile conflicte cu vecinii sau cu cei din anturajul apropiat.
BALANŢĂ, NOIEMBRIE 2018– Ascensiunea dumneavoastră profesională va continua şi în această perioadă. În luna noiembrie, veţi obţine cu uşurinţă ceea ce v-aţi dorit. O schimbare de dispoziţie în schimb, vă împiedică să participaţi la un eveniment social. Aveţi grijă şi fiţi atent să nu răniţi sentimentele cuiva. Comunicarea este deosebit de importantă şi nu vreţi să mai lăsaţi niciun fel de neînţelegeri să treneze în viaţa dumneavoastră.
SCORPION, NOIEMBRIE 2018 Curba financiară are oscilaţii periculoase, semn că bugetul dumneavoastră s-ar putea diminua în orice moment. Nesperat, în luna noiembrie, veţi întâlni o persoană care a însemnat foarte mult pentru dumneavoastră cândva, foarte posibil o fostă iubire neîmplinită. Mai mult, se pare că sunteţi nevoiţi să ascundeţi de ochii şi urechile celorlalţi o serie de fapte care nu vă fac cinste şi care v-ar aduce neajunsuri.
SĂGETĂTOR, NOIEMBRIE 2018 În plan social vă aşteaptă o realizare. Aţi putea finaliza unele proiecte mai vechi sau aţi putea iniţia altele de lungă durată. Imaginaţia vă va conduce, dar încercaţi să reveniţi la realitate. S-ar putea să vă bazaţi pe ceva care, de fapt, nu există. În familie vă bucuraţi de linişte, calm şi iubire, niciun nor nestrăbătând cerul vieţii dumneavoastră. În plus, sunteţi şi ceva mai optimişti decât de obicei.
CAPRICORN, NOIEMBRIE 2018 Starea dumneavoastră sufletească va fi mult mai bună în această lună faţă de zilele precedente. La aceasta va contribui şi întâlnirea cu o persoană dragă. Entuziasmul dumneavoastră sentimental va atinge un maxim în această zi, dar nu va fi decât ceva trecător. Aşadar, nu luaţi hotărâri majore. Este posibil să aflaţi un secret care ar face mult rău unor persoane din anutaj dacă dumneavoastră l-aţi face public.
VĂRSĂTOR, NOIEMBRIE 2018– V-aţi cam pierdut din autoritate acasă şi lucrul acesta vă cam nelinişteşte. Primiţi o veste plăcută din parte persoanei iubite şi, în aceeaşi perioadp, hotărâţi să faceţi o investiţie profitabilă pentru familie şi trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte din această cauză. În luna noiembrie, riscul se află prin preajmă, deci nu vă relaxaţi prea mult, ca nu cumva surprizele neplăcute să vă găsească nepregătit.
PEŞTI, NOIEMBRIE 2018 Comoditatea şi conservatorismul vă împiedică să faceţi schimbări în viaţa dumneavoastră şi veţi simţi un puternic sentiment de nesiguranţă. Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu ezitaţi. Aveţi toate şansele să câştigaţi mai bine decât o faceţi acum. Este o zi favorabilă comunicării cu rudele mai în vârstă. Vă recomandăm să nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta.

Distribuie
..