HOROSCOP 7 octombrie

Distribuie

Pe 7 octombrie are loc unul dintre cele mai importante evenimente astrologice: planeta Mercur în Balanță, aspect care ne împinge să comunicăm mai mult ceea ce simțim și ne stimulează să ne transformăm ideile în realitate. Tot pe 7 octombrie și Soarele intră în Balanță, în cuadrat cu Pluto în Capricorn. Se anunță o perioadă interesantă pentru toate semnele zodiacale, astfel că trebuie să fii atentă la acțiunile pe care le înreprinzi în viitorul apropiat.

Află cum îți afectează viața aceste evenimente astrologice!

Berbec: Dorințele pentru găsirea unui nou loc de muncă ori pentru completarea studiilor devin tot mai intense, însă nativii trebuie să ia în considerare că drumul nu va fi unul ușor. Există șanse pentru îndeplinirea visurilor de acest fel, dar vor fi și multe piedici în calea lor, în special în această perioadă. Prin urmare, este bine ca reprezentanții zodiei să aștepte o perioadă mai bună, adică finalul lunii.

Taur: Nativii trebuie să renunțe la pretențiile lor și să încerce să ajungă la niște compromisuri, altfel nu vor reuși să iasă din încurcăturile pe care le au. Cum Mercur iese din retrogradare, și probleme Taurilor cu banii se vor rezolva. Soarele în Balanță nu îi avantajează prea mult însă, astfel că este indicat să acționeze cu prudență. Negocierea și o atitudine caldă le va aduce multe beneficii, trăsături inspirate de Mercur.

Gemeni: Reprezentanții zodiei sunt energici atunci când vine vorba despre îndeplinirea visurilor, dar trebuie să aibă grijă la pericolul care îi pândește. Deși Mercur a ieșit din retrogradare, vor fi câteva probleme la capitolul comunicare, ceea ce îi va împiedica în realizarea planurilor lor în această lună. Nu este exclus ca prietenii apropiați să le dorească răul, prin prisma Soarelui care a intrat . Mare grijă și la modul în care sunt abordate relațiile sentimentale.

Rac: Racii se bucură de armonie în familie, o dată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare. De asemenea, cu Soarele în Balanța scoate la iveală multe frustrări ale acestei zodii. Vor apărea scene de gelozie, invidie, egoism, contradicții și chiar infidelitate. Dorința de a rezolva aceste probleme există, însă nativii vor fi extrem de sensibili în următoarea perioadă, astfel că le va fi greu să se controleze. Vor simți mereu nevoia să spună ceea ce au pe suflet.

Leu: Mercur a lăsat umbra retrogradării în urmă și îi face un cadou minunat Leului. Vor avea o lună armonioasă, fără griji, le va merge totul strună. Îi va ajuta pe Lei și Soarele, care guvernează această zodie de Foc. Tocmai de aceea, nativii nu trebuie să își facă prea multe griji în următoarea perioadă. Ei vor fi protejați de aspectele negative ale acestui eveniment astrologic. Vor avea parte de multe momente bune și chiar își vor vedea unele visuri îndeplinite.

Fecioară: Spiritul critic al Fecioarelor atinge culmi înalte în această perioadă. Nativii vor fi supuși unei provocări interesante, una care le poate aduce beneficii dacă vor ști cum să se comporte. Dacă sunt dispuși să se sacrifice, se vor bucura pe termen lung de anumite avantaje. Din păcate, nu mulți dintre nativi vor fi dispuși să facă acest lucru.

Balanță: Reprezentanții acestei zodii sunt dispuși să lupte mai mult pentru visurile lor, iar vestea bună este că se simt mai hotărâți ca niciodată. Vor avea loc evenimente interesante atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. Reușesc în sfârșit să scape de ghinionul care se instalase în viața lor de ceva vreme.

Scorpion: Reprezentanții acestei zodii se confruntă cu probleme sufletești cărora simt că nu le pot găsi rezolvarea acum ori că nu țin de ei. Nu știu dacă trebuie să stea în umbră ori dacă trebuie să acționeze. Cel mai bine este să se calmeze și să aștepte, măcar în primă fază, ca lucrurile să se așeze de la sine.

Săgetător: Cei născuți în această zodie vor trece printr-o perioadă de suișuri și coborâșuri, chiar dacă Mercur nu mai este retrograd. Numai cei care reușesc să se tempereze vor trece cu bine peste ea. Ceilalți vor fi nevoiți să lucreze mult pentru a repara ceea ce au stricat în această perioadă.

Capricorn: Dorința nativilor de a primi mai multe șanse pentru dezvoltare va fi îndeplinită în următoarea perioadă. Ei sunt avantajați de acest eveniment astrologic, însă trebuie să acționeze cu determinare. Se vor confrunta și cu situații inconfortabile, dar, până la urmă, vor trece cu bine peste ele.

Vărsător: Planurile de viitor joacă un rol important în această perioadă, mai ales că se deschid noi uși în fața nativilor. Ei se vor mobiliza mai mult ca până acum să facă ceva cu viața lor. În plus, vor avea și sprijin din afară, astfel că au toate șansele din lume să reușească ceea ce și-au propus în viitorul apropiat.

Pești: Deși îi așteaptă o perioadă bună pe nativi, ei nu par să se bucure prea mult de ea. Se simt obosiți, lipsiți de motivație și credință, și asta pentru că nativii acestei zodii nu sunt tocmai avantajați de ieșirea lui Mercur din retrogradare. Din fericire, se vor trezi la timp din această stare și vor reuși să acționeze.

Soarele în Balanță vor aduce multe provocări pentru toate semnele astrologice, însă Mercur temperează situația și îi împinge pe nativi la comunicare și compromisuri. Având în vedere că perioada nu va fi una liniștită, prudența este mai mult decât necesară.

divahair.ro


Distribuie
..