Jamie Oliver, depăşit de situaţie: Îi ajung 5 copii, dar soţia mai vrea unul

Distribuie

Celebrul chef se mulţumeşte cu cei cinci copii şi ar face o operaţie de vasectomie dacă nu i-ar fi frică. Însă soţia lui mai vrea un bebeluş!

Jamie Oliver este cel mai mândru tată din lume. La 41 de ani, cu cinci copii, el nu mai are planuri pentru mărirea familiei şi ar fi fost de aşteptat ca soţia lui, Jools, să fie prima care să spună că ajunge cu drumurile la maternitate şi cu bebeluşii.

Jamie a mărturisit pentru show-ul australian Fitzy and Wippa transmis de un post de radio din Sydney că nu mai vrea alţi copii şi că s-a gândit să facă operaţie de vasectomie, dar îi este teamă. Jools, în schimb, e deschisă la ideea de a mai avea un copil. „Mi-a zis că este un număr ghinionist, impar, ceea ce m-a speriat. Aş fi făcut operaţia dacă nu mi-ar fi frică şi cu toată presiunea asta care se pune pe chirurgi în Marea Britanie, ştiţi ce i s-a întâmplat lui Michael Jackson”, a spus celebrul chef.

Jamie spune că nu i-a venit să creadă că este tatăl a cinci copii.

„Nu pot să neg realitatea şi să zic că nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, ştiu bine ce s-a întâmplat”, a spus el râzând în hohote.

Aflat în Australia după ce şi-a cumpărat înapoi cele şase restaurante italiene Down Under, Jamie Oliver a mai spus că soţia a încetat să-l mai bată la cap pe subiectul copiilor.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2000 şi au cinci copii: trei fete (Poppy Honey Rosie – 15 ani, Daisy Boo Pamela – 14 ani şi Petal Blossom Rainbow – 8 ani eight) şi doi băieţi (Buddy Bear Maurice – 6 ani şi mezinul River Rocket – 9 luni, venit pe lume în august 2016). Jamie a mărturisit că soţia lui a refuzat să-l lase să facă vasectomia, apoi a rămas însărcinată pentru a cincea oară.

Pe de altă parte, Jools a dezvăluit în urmă cu câteva luni pentru Vogue că ar mai vrea un copil: „Niciodată nu voi trage linie. River are şase luni acum, avem probleme cu lipsa de somn. Dar este o bucurie atât de mare. Îmbătrânesc, dar aş face-o clar din nou dacă pot. Cred că Jamie e terminat, dar niciodată nu poţi să ştii!”.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, „The Cricketers”, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe.

În 2002, el a deschis restaurantul „Fifteen” în Londra şi fundaţia de caritate asociată, „The Fifteen Foundation”, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni maeştri-bucătari.

În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante „Fifteen” în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, ulterior Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc „Jamie’s Italian”.

Restaurantele lui Jamie Oliver s-au înmulţit în ultimii ani, pe măsură ce renumitul maestru bucătar s-a folosit de celebritatea sa pentru a promova campanii ce militează pentru o mai bună alimentaţie a elevilor în şcoli şi pentru angajarea tinerilor în industria alimentară, notează Mediafax.

În ultimii ani, Jamie Oliver a pledat pentru introducerea educaţiei alimentare ca materie de studiu în şcoli. Recent, acesta a lansat un documentar care promovează un „război absolut” împotriva zahărului şi a îndulcitorilor artificiali, însă demersul său a fost criticat de unii dintre colegii săi de breaslă.

Jamie Oliver are o avere estimată la 180 de milioane de lire sterline.

eva.ro

Distribuie