Greşeli majore din filme celebre. Sigur nu le-ai sesizat până acum

Distribuie

Sunt filme care au făcut mare vâlvă şi în care s-au investit bani serioşi. Cu toate acestea apar unele greşeli majore pe care sigur nu le-ai văzut până acum!

Uneori apar personaje care nu au ce să caute în scena respectivă, iar alteori personajele din film au ţinute care nu se încadrează în perioada în care este prezentată acţiunea producţiei. În orice caz, chiar dacă s-au investit bani mulţi în aceste producţii, iar unele dintre ele au primit premii importante se pare că greşelile tot s-au strecurat în timpul filmărilor. Neatenţia celor de la costume sau a echipei de filmare, precum şi a celor care s-au ocupat de montajul peliculelor respective a permis strecurarea unor greşeli majore în filme celebre, precum „Braveheart”, „Pirates of the Caribbean”, „Django Unchained” şi „Dallas Buyers Club”.

1 din 6
Dallas Buyers Club

„Dallas Buyers Club”

Filmul care a câştigat nu mai puţin de 3 premii Oscar în anul 2014 şi care tratează problema bolnavilor de SIDA şi a companiilor farmaceutice din America, a avut o mică scăpare care a rămas în istoria cinematografică. Într-o scenă în care Matthew McConaughey îşi întâmpină clienţii in propriul birou, chiar în spatele său este un afiş cu o maşină din 2011, deşi acţiunea filmului se petrece în 1985.
2 din 6
Braveheart

„Braveheart”

În film, Mel Gibson poartă un kilt. Nu ar nicio problemă, însă acţiunea filmului se petrece prin anii 1300, iar kiltul a apărut prin secolul al VI-lea.
Pirates of the Caribbean

„Pirates of the Caribbean”

Într-una din scenele în care Jack apare pe vas şi le vorbeşte oamenilor săi, pe fundal apare un personaj care cu siguranţă nu are ce să caute acolo. Ai observat până acum acest cowboy printre piraţii de pe vas? După cum vedem el apare îmbrăcat lejer, cu un tricou, ochelari de soare şi pălărie, iar un lucru este cert: nu are ce să caute acolo.

Dirty Dancing

„Dirty Dancing”

Pantalonii scurţi purtaţi de Jennifer Grey în filmul „Dirty Dancing” au făcut furori în anii ’80 şi toate femeile şi i-au dorit. Însă, potrivit criticilor acel model de pantaloni nu aveau ce să caute în filmul a cărui acţiune se petrecea în anii ’60

Distribuie
..