Gerard Pique a rupt tăcerea despre relaţia cu Shakira: „Restul e istorie”

Distribuie

Cei doi au fost în centrul atenţiei presei internaţionale în ultima vreme.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani vorbeşte deschis despre cum a întalnit-o pe celebra artistă şi cum a reuşit să o cucerească.

„Am cunoscut-o la Madrid în 2010. Ea filma videoclipul la Waka, Waka imnul Cupei Mondiale din acel an. Mi-am făcut curaj şi i-am cerut numărul de telefon,”, a declarat sportivul, conform The Sun.

Pentru fanii cuplului, acest lucru nu este o noutate, având în vedere că Shakira a vorbit şi ea, în trecut, despre cum ea şi Pique s-au întâlnit. Însă, fotbalistul a adăugat nişte detalii interesante.

„I-am dat un mesaj şi am întrebat-o cum e vremea. […] Ea mi-a scris o întreagă poveste, despre cum se schimbă temperatura în timpul zilei şi m-a impresionat.” a mai adăugat Pique.
Shakira se desparte de Pique, după 7 ani de relaţie şi doi copii
De asemenea, sportivul a mai dezvăluit cum afecţiunea lui pentru Shakira i-a servit drept motivaţie şi pe plan profesional: „Nu puteam să ne vedem decât într-un singur mod: dacă Spania ajungea în finală, pentru că ea cânta la festivitatea de închidere. I-am spus că o să ajung în finală doar ca să am şansa să o văd. Şi restul e istorie.”

Shakira se desparte de Pique, după 7 ani de relaţie şi doi copii

Shakira şi Gerard Pique formează un cuplu de şapte ani şi au împreună doi copii: Milan (4 ani) şi Sasha (2 ani).


Distribuie