Gala Met 2016: Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai important eveniment fashion

Distribuie

Spectacol pe covorul roșu la Gala Met 2016. Vedetele au ales ținute impresionante la evenimentul caritabil, organizat la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Anul acesta, Met Gala a avut ca temă „Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology”. Cu alte cuvinte, moda în era tehnologiei. Prin urmare, multe dintre vedetele prezente la eveniment au ales ținute în culori metalice sau accesori metalice. Cum evenimentul de caritate a ajuns să echivaleze cu ceremonia Oscar a lumii modei, nu este de mirare că vedetele s-au întrecut să șocheze. Beyonce a fost una dintre aparițiile marcante ale galei. Cântăreața a purtat o creație marca Givenchy. Rochia din latex i-a scos în evidență formele incredibile. O altă vedetă care a fost apreciată pentru alegerea sa este Rita Ora, care a strălucit într-o rochie Vera Wang. Olivia Wilde, Kate Hudson și Blake Lively au fost, de asemenea, lăudate pentru ținutele lor. La polul opus, cel mai prost îmbrăcate vedete se află Lady Gaga, Madonna, dar și Kim Kardashian și Kanye West

Gala Met îşi ia numele după cel al Muzeului Metropolitan de Artă din New York, locul în care este organizată an de an încă din 1946. Gazda evenimentului este Anna Wintouir, redactorul-șef al Vogue US.

LICIA VIKANDER

Alicia Vikander, Gala MET

 

Actrița Alicia Vikander a purtat o creație Louis Vuitton pentru prima sa apariție la cel mai important eveniment din lumea fashion.


MARIA ȘARAPOVA

Maria Sharapova, gala MET

Maria Șarapova, gala MET

Maria Șarapova și-a etalat silueta într-o rochie realizată de designerul columbian Juan Carlos Obando.


TAYLOR SWIFT

Taylor Swift attending The Metropolitan Museum of Art Met Gala 2016, in New York City, USA. Photo Credit should read: Doug Peters/EMPICS Entertainment May 2, 2016 The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

libertatea.ro


Distribuie
..