Frumusețe, eleganță și încredere: Soția lui Will Smith, apariție strălucitoare la 47 de ani

Distribuie

Will Smith are de ce să fie mândru: Jada Pinkett Smith a avut o apariție impresionantă la emisiunea „Jimmy Kimmel Live“.

Cunoscută pentru dedicația cu care își îngrijește frumusețea, Jada Pinkett Smith petrece nenumăratele ore în sala de fitness. Iar rezultatele se văd – la 47 de ani, soția lui Will Smith arată fabulos. Ea și-a pus în valoare frumusețea cu o ținută strălucitoare, foarte inspirată, cu care a impresionant miercuri seară, în emisiunea de televiziune „Jimmy Kimmel Live!”.

Jada a venit în studio îmbrăcată în pantaloni largi și drepți din mătase de culoare verde la care a asortat o bluză realizată din inele aurii pe sub care se întrezărea sutienul verde, relatează cotidianul britanic Daily Mail. O ținută foarte îndrăzneață, completată cu sandale aurii cu toc înalt, dar care i se potrivea perfect vedetei.

Una dintre cele mai frumoase femei celebre trecute de pragul celor 45 de ani, vedeta din serialul „Gotham” se confruntă de mult timp cu o problemă care îi amenință aspectul superb, dar și încrederea în sine.

Ea a dezvăluit în mai anul trecut că a fost pe punctul de a-şi pierde podoaba capilară. „N-am mai vorbit despre asta, nu-i uşor, dar o să deschid subiectul. Am fost întrebată de multe ori de ce îmi înfăşor părul în turbane. Ei bine, am avut multe probleme cu căderea părului. Şi trebuie să vă spun că a fost înfricoşător când a început. Eram la duş, într-o zi, şi m-am trezit cu un pumn de păr în mâini. A fost ceva gen <<Doamne, o să chelesc?>>”,, a povestit Jada în seria de emisiuni „Red Table Talk”, difuzată pe Facebook.

Soţia lui Will Smith a spus că îşi rade periodic părul şi din acest motiv îşi ţine capul acoperit.

„A fost una dintre situaţiile acelea din viaţa mea în care am început efectiv să tremur de frică. De asta îmi tot tund părul. Am făcut tot felul de teste. Nimeni nu ştie cauza. Toţi spun că e de la stres: <<Ai alopecie>>”, a mărturisit ea.

Aproape jumătate din femeile din întreaga lume se confruntă cu căderea părului înainte de împlinirea vârstei de 30 de ani. În comparaţie cu bărbaţii, unde procentul este şi mai mare, cauzele căderii părului la femei sunt diferite.

Principalul factor care declanşează căderea părului la femei este scăderea nivelului de estrogen, ceea ce împiedică regenerarea şi creşterea firelor. Şi asta din cauza menopauzei, care în cele mai multe cazuri se instalează între 45 şi 55 de ani, antrenând o cascadă de schimbări în organism, arată Daily Mail.
Will Smith şi Jada Pinkett au sărbătorit pe 31 decembrie 20 de ani de căsnicie. Ei doi copii – un băiat, Jaden, în vârstă de 19 ani, şi o fată Willow, în vârstă de 17 ani. Cuplul a trecut cu bine peste momentele de cumpănă, când s-a aflat în pragul divorţului.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 46 de ani, este actriţă, model, cântăreaţă şi compozitoare.

A jucat în producţii importante, precum „Profesorul Trăsnit”, „Ali”, „Matrix – Revoluţii”, „Matrix – Reîncărcat” şi franciza „Madagascar”, dar şi în serialul „Gotham”.

Will Smith, în vârstă de 49 de ani, a devenit celebru în anii 1980, atât ca rapper – sub numele The Fresh Prince -, cât şi ca actor, într-un popular serial de televiziune „Prinţul din Bel Air/The Prince of Bel Air”, notează Mediafax.
Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele „Bărbaţii în Negru/Men in Black”, „Ziua Independenţei/Independence Day”, „Ali”, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, „În căutarea fericirii/The Pursuit of Happyness” şi „Şapte suflete/Seven Pounds”.


Distribuie