Frumoşii zodiacului! Ghiceşti în ce zodie se nasc?

Distribuie

Aceşti nativi sunt frumoşi din cale afară, au o personalitate puternică şi strălucitoare, o prezenţă magnetică şi tot Universul pare că se învârte în jurul lor! Atenţie! Nu aveţi voie să le spuneţi altceva, dacă vă doriţi un trai tihnit, fără bătăi de cap.

Dacă încă nu v-aţi dat seama la ce nativi ne referim vă spunem că vorbim de cei din zodia Leu. Nativii Leu beneficiază de o influenţă astrală deosebită întrucât această zodie este guvernată de Soare. Fiind un semn solar, nativul Leu are o inimă înflăcărată şi generoasă, o voinţă fermă şi puternică, dar poate deveni narcisist, extrem de egoist şi mândru.

Influenţa Soarelui îi oferă multă forţă, determinare, vitalitate, energie şi orgoliu. Nativii Leu au mereu un aspect fizic plăcut, bine făcut, cu faţa ovală, trăsături frumoase şi armonioase. Punctul fizic forte al Leilor este podoaba capilară, pe care o pun mereu în valoare, ori de câte ori au ocazia.

Punct slab al acestei zodii este teama de a pierde controlul asupra situaţiilor de viaţă sau a relaţiilor cu cei apropiaţi. Din această teamă, nativii pot deveni autoritari, posesivi, tirani.

Personalitatea lor impunătoare este precum astrul care îi patronează: strălucitoare, năucitoare, de admirat. La serviciu muncesc mai mult decât colegii lor, pentru că adoră să obţină rezultate şi să fie în centrul atenţiei. Adoră laudele, chiar şi linguşirile patetice, dar nu vor lăsa să se vadă acest lucru, pentru că sunt mult prea mândri. Atunci când sunt înconjuraţi cu afecţiune şi trataţi cu înţelegerea de care au nevoie, Leii îşi pun cel mai bine calităţile în valoare.

Personalităţi care s-au născut în zodia Leu: Charlize Theron, Mata Hari, Mick Jagger, Sandra Bullock, Melanie Griffith, Jackie Kennedy, Arnold Schwarzenegger, Steve Martin, Antonio Banderas, Ben Affleck, Bill Clinton, Tori Amos.

one.ro


Distribuie
..